Stor fejl i operation: Min kavalergang blev ødelagt for altid

Sarah Tiedts kavalergang blev ved en fejl ødelagt under en brystforstørrende operation.

Fra i dag kan man følge Sarah Tiedt i realityprogrammet 'Mig og mine nye bryster', hvor hun får fjernet sine implantater i brysterne for at få indsat nogle nye, dråbeformede, som skal give hende et mere naturligt look.

Det skete i løbet af sommeren, og i dag står Sarah på den anden side af operationen, som hun fik foretaget på privatklinikken Cerix. Hun er vant til at gå igennem den slags indgreb, og hun mærker aldrig så store smerter i forløbet.

LÆS OGSÅ: Afslører SÆR vane

Men denne gang har hun følt en del smerte. Det skyldes udelukkende en fejl, som stammer tilbage fra dengang, hun fik lavet sine bryster som 18-årig.

- Min tidligere kirurg har ødelagt min kavalergang. De (kirurgen i 'Mig og mine bryster', red.) prøvede at rette op på fejlen fra dengang og samle min kavalergang igen, men det lykkedes ikke at redde det. Men det var en chance at tage, og det informerede de mig også om på forhånd, fortæller Sarah til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! Kendt ‘Ex on the Beach’-hunk er tilbage

- Det har givet mig nogle smerter og nogle sindssygt grimme ar, siger hun.

Sarah skal heldigvis have fjernet arrene. Kavalergangen blev dengang ødelagt ved, at kirurgen klippede brystmusklen for langt over, og det er svært at rette op på, når skaden først er sket.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

Udover komplikationerne med kavalergangen er Sarah meget glad for sine nye bryster.

- Jeg ville måske gerne have, at mine bryster skulle hænge en lille smule mere, men jeg er meget glad og så tilfreds med resultatet, der er blevet rettet op på mange fejl. Og der er virkelig sket noget fra de sidste optagelsesdage og så til nu, for dengang var de stadig meget hævede, siger hun.

LÆS OGSÅ: CHOK! Christel og Teitur har slået op

Se 'Mig og mine nye bryster' på Viaplay fra i dag.