Stolle bekræfter, at han og Geggo blot er gode venner. (Foto: TV3 / Lemche og Serup)
Stolle bekræfter, at han og Geggo blot er gode venner. (Foto: TV3 / Lemche og Serup)

Stolle var forberedt på 'Paradise'-exit

Nøddepatruljen stod samlet bag Daniela, der valgte Martin som sin partner.

Nicolas har i denne uge taget rollen som stormester på sig og spillet taktisk klogt på 'Paradise Hotel'. Ved gårsdagens parceremoni valgte Nicolas og logen, at Stine skulle sidde over, og derfor kom Martin og Stolle begge til at stå bag den nye pige, Daniela.

- Det var ikke sjovt at stå bag den samme pige med Martin. Han er jo min bedste ven, så det var slet ikke sjovt at skulle fortælle Daniela, hvorfor hun skulle vælge mig fremfor Martin - for jeg ville jo ikke sige noget dårligt om ham, fortæller Stolle til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Christopher efter 'Paradise'-exit: Martin manipulerede Anna

De andre påvirkede Daniela

Inden parceremonien var Stolle ekstremt nervøs, fordi han ikke vidste, hvor han havde Nicolas. I stedet forsøgte Stolle at overtale Daniela til at vælge ham.

- Jeg tilbød Daniela en masse ting, men hun troede ikke på det, for jeg havde jo Nathja, og Martin havde ingen. Så jeg havde lidt på fornemmelsen, at jeg ville ryge, erkender han og tilføjer:

- Måske tænkte hun, at det ville være for farligt at holde på mig. Og så tror jeg, at de andre påvirkede hende ved, måske, at sige, at de ikke ville spille sammen med hende, hvis hun valgte mig.

LÆS OGSÅ: Skuffet Anna: Jeg var dømt ude på forhånd

'Et sjovt ræs'

Selv om Stolle ikke gik hele vejen til en sejr i finalen, så har det været en oplevelse for livet.

- Det har været et rigtigt sjovt ræs. Jeg bryder ikke sammen på tv, fordi jeg ser positivt på oplevelsen. Det har virkelig været en fed oplevelse, og jeg kommer til at savne de andre.

LÆS OGSÅ: Nathja: Logen betyder alt

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.