Stolle bekræfter, at han og Geggo blot er gode venner. (Foto: TV3 / Lemche og Serup)
Stolle bekræfter, at han og Geggo blot er gode venner. (Foto: TV3 / Lemche og Serup)

Stolle: 'Nøddepatruljen' ændrede taktikken

Da Nathja tjekkede ind på 'Paradise Hotel', ændrede Stolle sine planer - og det skabte problemer med partneren, Camilla Sofie.

Onsdag fortsatte skænderierne mellem Stolle og partneren Camilla Sofie. Men selvom skænderierne har været nærmest konstante, så ved Stolle faktisk ikke, hvorfor han og Camilla Sofie ikke fungerede som partnere.

- Jeg ved det (red, hvad, der irriterede ham ved hende) ikke, men hun passede nok bare ikke ind i mit program. Hun irriterede mig egentligt ikke, men hun var der konstant og skældte mig ud, fortæller Stolle til Realityportalen.dk.

Sagde ikke tak

I torsdags reddede Camilla Sofie Stolle, da hun valgte at sende Anis hjem til Danmark, og selvom hun ikke fortryder sin beslutning, så kan Stolle godt se, at han ikke fik takket hende for, at han måtte blive i de luksuriøse omgivelser.

- Av, av, av - jeg siger jo ikke engang tak. Jeg tænker over, at hun reddede mig, men så kom der jo en blondine og en brunette ind (red, Amanda og Nathja), siger han.

Stolle gør det klart, at det var begyndt at gå bedre mellem ham og Camilla Sofie, men de to nye piger på hotellet gjorde det svært for 'Nøddepatruljen' at holde fokus.

LÆS OGSÅ: Camilla Sofie om Stolle: Jeg stoler ikke på ham

Nøddepatruljen glemte taktikken

'Ham den gamle', der også er kendt under det borgerlige navn Martin, og Stolle faldt hurtigt ind i nogle kammeratlige roller og dannede 'Nøddepatruljen'. Og selvom de to gutter fra start havde planer om at spille taktisk, så ændrede taktikken sig en del, da Chip og Chap begyndte at patruljere.

- Da Nathja kom ind, gik 'Nøddepatruljen' i gang. Martin havde jo kakket (red, haft sex) Anna, så jeg skulle bare kakke Nathja. Men det gik ikke så godt, når der stod en partner ved siden af, fortæller han og fortsætter.

- Efter vi er kommet hjem, er vi gode venner. Så det hele bunder i 'Nøddepatruljen', hvor vi glemte vores partnere og taktikken.

LÆS OGSÅ: Putte: Jeg har datet Martin fra 'Paradise Hotel'

Kan sagtens forstå Camilla Sofie

Stolle kan sagtens forstå, at Camilla Sofie blev nervøs, fordi han snakkede så meget med Nathja. Alligevel mener han også, at hun kunne have gjort nogle ting anderledes.

- Hun rakkede ned på os, og følte sig bedre end os andre. Og så fik hun det til at lyde, som om det var mig, der var negativ overfor hende - men det er jo Martin, som stiller de kritiske spørgsmål. Men alle skal have lov at være der, så der er ingen, som er bedre end andre, slår han fast og fortsætter.

- Jeg har, måske, også været lidt led. Men det hele er kørt op.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-værten elsker genbrug

Snakkede med Camilla Sofie

På tv ser det ud, som om de to stridende parter ikke snakker sammen, men det er ikke helt sandt.

- Mange ting er klippet ud. Jeg snakker ikke nok med Camilla Sofie, men jeg snakker med hende, selvom det ikke ser sådan ud på tv.

Hvordan det hele udvikler sig mellem de to, kan I se i morgen på TV3 klokken 22:00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.