Stolle: Hvem siger, der ikke er flere missioner?

'Endelig' fik Stolle kakket Nathja - men dermed ikke ment, at Nøddepatruljen indstiller deres karriere.

Stolle har den sidste uge ihærdigt forsøgt sig med den smukke pige, og tirsdag kunne de altså skrive sig på 'Paradise Hotel'-sex listen anno 2013. Selvom den ene halvdel af Nøddepatruljen begyndte at trække i land.

- Jeg vidste hele tiden, at hun gerne ville (red. den aften). Men baren var jo åben, så jeg ville gerne drikke lidt med kammierne, forklarer Stolle til Realityportalen.dk.

Ville ikke gøre hende ked af det

Da Nathja kom ind på hotellet i ædru tilstand, gjorde hun det hurtigt klart overfor Stolle, at hun ingen planer havde om at have sex i de luksuriøse omgivelser. Og derfor viste den kække fyr sig som en gentleman.

- Hun var blevet meget fuld og havde lyst (red. til sex). Men jeg holdt mig på afstand, for jeg ville ikke have, at hun skulle blive ked af det dagen efter, siger han og fortsætter.

- Så jeg måtte tænke mig om. Men så siger hun til mig, at hun er ligeglad med, at det kommer på tv - men det ser man vist ikke i programmet.

LÆS OGSÅ: Camilla Sofie: De er bange for Martin

Man kan aldrig få for mange missioner

Dermed fik Stolle kakket en dame på hotellet - og så kunne man tro, at Nøddepatruljen, bestående af Martin og Stolle, havde fuldført deres mission. Men nej. For det er ikke nok, at begge medlemmer af patruljen har fået kakket på 'Paradise Hotel'.

- Det var bare den ene af Nøddepatruljens missioner, men hvem siger, der ikke er flere? spørger han grinende og fortsætter.

- Man kan da aldrig få for mange missioner.

LÆS OGSÅ: Stolle: 'Nøddepatruljen' ændrede taktikken

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.