Stolle: Det gemmer jeg i bukserne

Stolle er ikke bleg for at bevise, at han er klar på lidt af hvert, det lover godt for den nye sæson af 'Paradise Hotel'. Se her, hvad han gemmer i bukserne.

Den 21-årige århusianer Stolle har meldt sig til 'Paradise Hotel' for at få prøvet nogle grænser af og for at få nye udfordringer. Og så synes han selv, at han passer perfekt til programmet.

- Jeg giver den fuld gas og jeg er ikke genert for at gøre noget som helst, der er selvfølgelig nogle grænser, men jeg tror, at jeg kan finde på at gøre alt, fortæller Stolle, og han er ikke sen til at sætte handlinger på sine ord.

- Og så har jeg selvfølgelig også nogle sjove tatoveringer, jeg har to på ballerne, hvis i lige vil se dem, siger Stolle med et skævt smil, og resten kan man vist bedre se i videoen nedenfor end beskrive. Se hvad stolle gemmer i bukserne her:

http://www.tv3play.dk/play/284143/?autostart=true

Følg med her på Realityportalen.dk, hvor vi efteråret igennem vil præsentere de nye deltagere i 'Paradise Hotel' og bringe nyheder fra optagelserne samt gensyn med tidligere deltagere og vindere. Læs mere om Stolle og de andre deltagere fra 'Paradise Hotel 2013' på TV3s hjemmeside.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.