Stjernernes jul på godt og ondt

Det er ikke altid, at juleaften kører lige efter bogen. Bare spørg disse danske kendte, der alle har oplevet en jul, der kørte mere eller mindre af sporet.

Glubsk hund, sur fløde og skævt træ.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ditte Julie fortæller om julen uden børn. 

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg var Københavns største tease 

Hunden spiste maden

- Hjemme i Skive fik vi tarteletter med høns i asparges til forret. Det tager en hel dag at lave tarteletfyldet. Men det gik galt, da det blev sat til afkøling. Vores labrador spiste det hele, siger Lene Beier, 44.

- Der skete den heldigvis ikke noget, men den sov resten af juleaften.

LÆS OGSÅ: Julehyggen er stukket af hos Lisbeth og Ralf: Brugt mere end 20.000 kroner

Lene Beier (Foto: Bo Nymann)
Lene Beier (Foto: Bo Nymann)

Glemte gaven

- Jeg var lige flyttet hjemmefra og skulle holde jul hos min bror Lars og familie, og der var ingen gave til mig. Det havde de glemt. Det var ret traumatisk. Senere fik jeg et meget flot slumretæppe, som jeg blev meget glad for, fortæller Lise-Lotte Lohmann, 65.

LÆS OGSÅ: Asta efter bruddet med Jonass: Jeg flytter

Ingen jul

- Da jeg var 17, var jeg udvekslingsstudent i USA og den familie, jeg boede hos, holdt ikke jul. Så jeg oplevede, at nogen gør det anderledes, og det fik mig til at sætte endnu mere pris på en dansk jul. Jeg elsker at sidde ved julebordet og se, at alle smiler og har det godt, fortæller Bubber, 56.

LÆS OGSÅ: Geggo efter lægebesøg: Under observation

Bubber (Foto: Janus Nielsen)
Bubber (Foto: Janus Nielsen)

Familiekaos

- For et par år siden holdt min familie jul i et stort fælleshus. Jeg tror, vi var over 40. Det var rigtig hyggeligt at lave mad og spise sammen, men da vi skulle om juletræet, og børnene skulle have gaver, gik det hele galt. Alle løb rundt. Så der tog jeg danselærer-kasketten på og fik alle op på række, så der kunne komme styr på tropperne, griner Mads Vad, 37.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mads Vad vender tilbage i 'Vild med dans'

Mads Vad på vej hjem til Aarhus fra 'Vild med dans'-finalen (Foto: Henrik R. Petersen)
Mads Vad på vej hjem til Aarhus fra 'Vild med dans'-finalen (Foto: Henrik R. Petersen)

Klodset træ

- Første år Leos søster og svoger skulle holde jul hos os, havde de sørget for juletræet. Og der kom vi på lidt af en opgave. For det, de kom med, var simpelthen så skævt, at vi måtte klodse det op. Da vi skal have gaver, så kigger svogeren på træet og siger: Er det ikke lidt skævt?, griner Sussi Nielsen, 66.

- Så hver gang vi køber juletræ, siger vi altid, ”Husk, det skal være lige”.

LÆS OGSÅ: Sussi og Leo har fået corona: Sådan har de det

Sur risalamande

- For 30 år siden var jeg i Thailand for at holde jul med nogle venner. Og til jul hører der altså risalamande. Så det besluttede jeg mig for at lave, men det gik fuldstændigt i vasken. Fløden endte med at blive sur, fordi vi boede i en bungalow uden køleskab. Alle endte med at blive stangstive i rom, griner Dennis Knudsen, 58.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsens søn bliver døbt: Noahs store dag

Roskilde-jul

- Som teenager havde jeg et par år i træk, hvor jeg lå med Roskilde-syge juleaften. Der var meget slemt, og jeg lå bare på mit værelse og havde det dårligt. Heldigvis var der rester, jeg kunne spise, da jeg fik det bedre, mindes Sæþór Kristjánsson, 29.

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann med særlig hyldest til finalen i ‘Den store bagedyst’

Flyvende fest

- En jul skulle vi til Hawaii, men blev så forsinkede, at vi endte med at holde juleaften i flyveren over Stillehavet. Vi tog nissehuer på og lavede julebingo, så det endte med at blive en oplevelse alligevel, ler Janni Ree, 51.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører ny værtsrolle

Janni Ree i hjemmet Vedbæklund. (Foto: Janus Nielsen.)
Janni Ree i hjemmet Vedbæklund. (Foto: Janus Nielsen.)