'Stjerne Boksning'-deltager kritiserer dommerne

Dommernes beslutning var ikke fair, mener deltageren. Men Cengiz afviser kritikken.

Det gik bestemt ikke stille for sig, da Brøndby Hallen var fyldt med glade tilskuer til lørdagens 'Stjerne Boksning 2022'. De ni kampe blev kæmpet og afgjort, men det er ikke alle, der er lige tilfredse med afgørelsen. Det står klart, idet den tidligere 'Robinson'-deltager Baris Balo i dag har lavet en række stories på Instagram, hvor han kritiserer dommerne i årets 'Stjerne Boksning'.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker afslører: Overvejer at flytte til udlandet med baby

Baris tabte sin kamp mod en anden 'Robinson'-deltager Endri Sopa, som han ellers besejrede i selv samme turnering sidste år. Sådan skulle det dog ikke gå i år, hvor Baris tabte med dommerstemmerne 3-2. Men den afgørelse giver Baris ikke meget for.

- Gå ind og se kampen, og fortæl mig, jeg ikke vinder alle tre runder - alle tre runder. I må ikke tro, jeg prøver at tage noget fra Endri. Han har fortjent succes, han har fortjent at blive fejret, for han gør det sgu godt, men ærligt, der er niveauforskel, det er to vidt forskellige boksere. Hør kommentatorne, hør hvad de siger, lyder det fra Baris på Instagram, og han fortsætter:

LÆS OGSÅ: Vandt sejr i ‘Stjerne Boksning’ og kærligheden

- De der dommere er helt væk, og I må aldrig nogensinde være i tvivl om, at hvis jeg taber fair and square, hvis jeg har leveret en dårlig præstation eller et eller andet, så indrømmer jeg det. Det eneste jeg siger i sådan nogle situationer, det er vent og se, jeg skal nok forbedre mig til næste år. Det er slet ikke tilfældet her, det gider jeg slet ikke. Det ville være at vise alt for meget ydmyghed at gøre det i den her situation, for hold kæft, hvor er det tydeligt, hvem der vinder. Gå ind, se den (kampen, red.), tæl slagene

- Der har været fem dommere i år, de tre dommere, der har givet den til Endri, skal I låne mine briller eller hvad? Har I ikke taget en uddannelse? Jeg har meget respekt for jer, og alt det I gør, men I har lavet en kæmpe bommert. Rygterne siger, I har lavet flere bommertere den aften. Det ved jeg ikke, jeg har ikke selv set kampene, jeg var ude bagved. Men det der er ikke okay.

LÆS OGSÅ: Reality-babe klar til ‘Robinson’

Endri: Det er repsektløst!

Ifølge Baris så var han indforstået med nederlaget, indtil han kom hjem og så kampen på livestreamen. Men modstanderen Endri er i chok over Baris' udmelding

- Det er fair at have den holdning, men jeg er meget uenig. Jeg kan godt forstå den holdning, sådan havde jeg det sidste år. Jeg synes, det er lidt respektløst for alle dem, der har været en del af eventet og også mig, som har lagt jeg ved ikke, hvor mange timer i det, fastslår Endri, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: Philip May er klar til at opgive stort job for Lenny

- Tab og vind med samme sind, det er fint nok at sige tillykke med sejren, men det mister bare sin værdi, når man går ud og siger, at man kun vinder på grund af, at noget er korrupt. Ikke at det er ordret det, der er sagt, men det er det, der hentydes til. Jeg er paf for ord.

Cengiz: Baris tabte!

Arrangørerne bag det store stævne, Geggo og Cengiz, tager kritikken med ophøjet ro. De mener, at Baris har ret til at have sin mening og mene, at han vinder kampen, for der vil ifølge dem altid være delte meninger i boksning. Én ting er dog sikkert:

LÆS OGSÅ: Så meget har muslimsk kæreste ændret Elvira

- Vores dommere er helt profesionelle og har lavet det her i rigtig mange år, og de dømmer på den kamp, de ser. Så når de dømmer, Baris har tabt kampen, så har Baris tabt kampen. Og nej, jeg føler på ingen måde, vores dommere laver nogen fejl på kampene. Baris og Endri havde en meget tæt kamp, hvor Endri vinder på en split decision, samme måde som Baris vandt sin kamp over Endri i 2021, fastslår Cengiz og fortsætter:

- Jeg forstår godt, det er hårdt at tabe en kamp, man har trænet så hårdt op til, især når man genser den og føler, man vinder og måske hører andre mene det samme. Men vi er nødt til at have respekt for sporten og for de mennekser, der sidder med afgørelserne. Alt det der bliver kørt op på Instagram med, at der er snyd med i spillet osv.. Det skal bare stoppe! Det her er amatørboksning, og vi gør det efter alle de regler, der er i dansk boksning.

LÆS OGSÅ: Her er reality-stjernernes hemmelige festbilleder