Stine og Niels fra 'Landmand søger kærlighed'
(Foto: Anders Brohus/TV 2)
Stine og Niels fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg

Flere følgere anede, at der var noget på færde, og nu bekræfter 'Landmand søger kærlighed'-stjernen.

Stine Marthine Pedersen, 27, fik sin Niels, 23, i sidste sæson af TV 2's datingprogram 'Landmand søger kærlighed. Det er snart et halvt år siden, de blev kærester, og nu er de klar til at tage det næste skridt i forholdet.

- Jeg kan fortælle, at jeg har sagt mit job og lejlighed op, og at vi flytter efter nytår, fortæller Stine i en story på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Corona-restriktioner får store konsekvenser for 'Vild med dans'

Parret flytter til Brørup i Jylland, hvor Niels' forældre har et landbrug, som han gerne vil være en del af. Imens Niels' skal gøre, hvad han gør bedst, søger Stine nye græsgange. Hun starter på sin drømmeuddannelse, og det er i en helt anden boldgade.

- Jeg har meldt mig ind på læreruddannelsen, og det er jeg ret spændt på. Det er noget helt nyt for mig, men har faktisk altid været en drøm, fortæller Stine og fortsætter:

- Jeg har altid tænkt, at hvis jeg ikke skulle arbejde med dyr, så skulle jeg arbejde med mennesker.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører nyt permanent look

Ikke færdig med landbrug

Den lattermilde landkvinde er dog ikke helt færdig med livet under åben himmel og håber på at kunne kombinere studiet med landbruget.

- Jeg har valgt den uddannelse, der er delvist digital, så jeg kan få det til at passe med et job ved siden. Jeg er jo stadig meget glad for landbruget og vil stadig rigtig gerne passe køer, fortæller hun.

Stine søgte kærligheden i sidste sæson af TV2's datingprogram 'Landmand søger kærlighed', og til sit held fandt hun Niels (Foto: Niels Henrik Dam)
Stine søgte kærligheden i sidste sæson af TV2's datingprogram 'Landmand søger kærlighed', og til sit held fandt hun Niels (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: TV-stjerne afslører anderledes tradition

'Landmand søger kærlighed'-parret, som er nomineret til 'årets par 2020', står stadig stærkt sammen og ser frem til at påbegynde det nye kapitel i deres liv.

- Det går mega godt. Vi har det godt og griner meget sammen, og det sætter jeg pris på. Jeg er godt nok glad for, at han sendte mig det brev dengang, lyder det fra en forelsket Stine.

LÆS OGSÅ: Nathalie giver status som mor: Det har været en hård start

LÆS OGSÅ: Det skal Linses nye hund hedde