Stine Kronborg (Foto: TV3)
Stine Kronborg (Foto: TV3)

Stine Kronborg: 'Paradise' er som en drøm

Der er langt fra den hektiske hverdag i Australien til livet i de luksuriøse omgivelser i Mexico. Men Stine Kronborg nyder det i fulde drag.

Der er gang i tingene for Stine Kronborg, der til daglig bor i Australien og lever livet som professionel poledancer og studerende, ligesom hun også vedligeholder relationerne til sine danske venner og familien i USA. I den travle hverdag er der dog blevet plads til at deltage i 'Paradise Hotel'.

- Jeg blev opsøgt af dem. Jeg tror, at de har fanget mig på en god dag, hvor jeg savnede Danmark og det at lave tv. Og så har jeg jo aldrig lavet reality-tv før, så det var en udfordring, og jeg elsker udfordringer, siger hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Reality-divaerne åbner dørene på NASA

'Paradise' var ikke en del af planen

Stine lægger ikke skjul på, at hun elsker at se 'Paradise Hotel' hjemme i stuen, hvor holdningerne kan få frit spil. Men at hun selv skulle pryde omgivelserne i Mexico, havde hun aldrig forestillet sig.

- Jeg havde aldrig forestillet mig at være med, så det var ikke en drøm at komme med. Men når man så er der, så er det som at være i drøm. Det er, som om alt ophører. Tid og bekymringer er der ikke, ligesom man hverken skal besvare E-mails eller telefon, forklarer hun og tilføjer:

- Det var rart at komme lidt væk fra det hele (den travle hverdag, red.). Det var nok lidt min redning, at TV3 ringede - så svaret var selvfølgelig "Ja, for satan"!

LÆS OGSÅ: Nicolas: Useriøst være Nik & Jay-fan

Fornemmede ingen intriger

Hjemme i Danmark har Stine kunnet opleve, hvordan drama og intriger var en del af hverdagen på 'Paradise Hotel', og det kommer bag på hende.

- Jeg synes, at de alle er nogen rigtig søde personer, og vi hyggede os meget. Det var en god uge at komme ind i, fordi der var Mr. Paradise-uge, så stemningen var rigtig god. Jeg fornemmede slet ikke alle de intriger, som jeg har fundet ud af, at der havde været. De havde nok brug for, at jeg kom ind som et friskt pust, for jeg er jo lidt et dampbarn, griner Stine.

Inden Stine rejste til Mexico havde hun ikke mange forventninger i forhold til opholdet på 'Paradise Hotel'.

- Måske var jeg lidt bekymret for modtagelsen, som jeg ville få, hvis de havde forudindtagede holdninger til mig - men det havde de ikke. Alle var søde og imødekommende. Den person, som seerne kommer til at se, det er den person, som jeg er. Man kan tage mig, som jeg er, og ellers er jeg ligeglad, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Kay: God opførsel er vigtig

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.