Steven: Vi glemmer konsekvenserne

'Paradise'-deltagerne lever uden tvivl i nuet og glemmer konsekvenserne, der først bliver synlige i Danmark.

De fester på livet løs. Render nøgne rundt og knalder på kryds og tværs i poolen. For flere af deltagerne var det ikke planen at have sex på 'Paradise Hotel', men når det først er sket én gang, ser det ud til, at paradisoerne glemmer deres regler fra Danmark.

- Man går op og ned af hinanden 24 timer i døgnet - og er lidt småliderlig. Når folk så først har haft sex, så er de ligeglade med, om det sker igen. Man lever i sin egen lille boble på hotellet og tænker ikke over de fremtidige konsekvenser, som ens handlinger har, forklarer Steven til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Irina om Kato: Bedste nat ever

'Det er ikke fedt'

Steven har for nylig mødt en sød pige, og selv om det burde være en god ting, så mærker den flotte fyr for alvor konsekvenserne ved at have haft sex på tv.

- Jeg har været i kontakt med en pige i et stykke tid. Hun kommer fra en lidt finere familie, hvor det ikke er smart at have været på tv - så det er meget svært at få deres accept, siger han og fortsætter:

- Hun er selvfølgelig ikke glad for, at jeg har haft sex på tv, og det kan jeg sagtens forstå. Det er jo ikke fedt, at der er et par hundredetusinde, som har set ens kæreste have sex på tv. Som forholdet er nu, fungerer det fint, men fremadrettet er det et problem. Men samtidig så skete det jo inden, jeg kendte hende.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Steven snyder Shila

Fik smilet frem

Efter Steven er landet på dansk jord igen, så erkender han, at det er svært at bygge et forhold op til en fremtidig kæreste.

- Det er svært at finde en kæreste, som kan acceptere, at man har haft sex på tv. Jeg fortryder, at jeg havde sex på 'Paradise Hotel', men samtidig lever jeg efter mottoet: 'Fortryd ikke noget, der fik dig til at smile'. Og vi har hygget os pissemeget, slår Steven fast.

Og netop det motto har 'Paradise'-fyren haft i baghovedet, når han efterfølgende har været med til familiefester.

- Min familie snakker ikke om det, for det er lidt et tabu-emne. Jeg har været til et par familiefester, men ingen har nævnt det - men det er også lige så meget mig, der går uden om emnet, erkender han.

LÆS OGSÅ: Nicolai efter 'Paradise'-exit: Jeg var kommet længere med Rikke

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.