Foto: TV3
Foto: TV3

Steven: Jeg er ikke tiltrukket af Shila

Flere dage har Shila forsøgt at lokke sin partner, Steven, med en tur under lagnerne. Men gang på gang bliver hun afvist.

Den seneste uges tid har Shila gjort alt for at lokke Steven med i seng, og ligeså meget, som hun har gjort, har den flotte fyr gjort for at undslippe.

- Jeg laver lidt sjov, og jeg kan godt lide at drille hende. Hun var så desperat, at jeg fik lyst til at afvise hende på nogen anderledes måder. Den ene nat valgte jeg at sove i badekaret, fordi jeg var overbevist om, at hun ellers ville have overfaldet mig, siger Steven til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Ulven benægter: Jeg er single

Vil ikke have sex på TV

Da Steven rejste fra Danmark til Mexico og 'Paradise Hotel', så var det absolut ikke med et mål, der hed, at han skulle have sex på TV.

- Da jeg blev castet, sagde jeg, at jeg ikke ville have sex på TV på grund af min familie, og så havde jeg heller ikke lyst til at dele det med seerne.

Men som de trofaste 'Paradise'-seere ved, så holdt Steven langt fra sin regel om, at han ikke skulle hygge sig under lagnerne.

- Den første aften blev jeg alt for fuld (red. og havde sex med Shila). Jeg ville ikke have, at det skulle ske, men jeg kender også mig selv godt til at vide, at når jeg drikker, så glemmer jeg reglerne.

LÆS OGSÅ: Kæresterygter florerer igen

Har ikke snakket med Shila

Det er tydeligt for enhver, at Shila er langt mere tiltrukket af Steven end omvendt.

- Jeg synes ikke, at Shila er tiltrækkende. Hun er sød, men jeg er ikke tiltrukket af hende. Derfor behersker jeg mig også med alkoholen, så det ikke kommer til at ske igen.

Efter hjemkomsten til Danmark har Shila og Steven heller ikke set noget til hinanden privat.

- Jeg har faktisk ikke haft snakket med Shila, efter vi er kommet hjem. Vi har mødtes til 'Paradise'-arrangementerne, men ellers ikke. Fredag mødtes vi dog tilfældigt i byen, hvor hun kom hen og sagde hej. Men jeg ved faktisk ikke, hvordan hun har det med det hele, erkender han.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Steven snyder Shila

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.