Stephanie Star: 2013 skal være livsbekræftende

2012 har været godt og lærerigt for cougaren, der nu ser frem mod et nyt år med endnu mere gang i.

Entusiasmen og energien er ikke til at tage fejl af, når cougaren er på jagt efter de unge fyre. Og selvom man ikke skulle tro, at det var muligt, så bliver der endnu mere gang i det nye år.

- 2013 skal være endnu mere livsbekræftende. Jeg vil lave mere tv, have flere kreative arbejdsopgaver og være endnu mere målrettet, fortæller Stephanie til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Stephanie Star holder jul uden elskere

Sundhed, træning og tv

Den energiske cougar har gennem årene mistet en del til, den kedelige sygdom, cancer. Og det har gjort, at hun ser anderledes på livet.

- Jeg værdsætter mit liv en del og vil satse mere på sundhed - jeg er nemlig bevidst om, at sundhed, træning og tv er mit liv nu, siger hun og fortsætter.

- Og så vil jeg deltage i velgørenhedsarrangementer, som jeg foreksempel gør med 'Stop mobning'-kampagnen.

LÆS OGSÅ: Cougar-Stephanie: Mit liv er fuldstændig forandret

2012 har været lærerigt

Det er ikke forkert at sige, at Stephanie Star for alvor har slået sit navn fast på dansk tv i 2012, hvor det foruden 'Singleliv' er blevet til deltagelse i det nye program 'Rod i køkkenet'. Men selvom der har været mange gode oplevelser, så har hun også taget ved lære af de negative.

- 2012 har været lærerigt inden for tv-branchen. Jeg har oplevet en masse spændende, men der er også en del, som jeg fremover går pænt udenom.

Selvom året også har budt på mindre gode oplevelser, så ser hun tilbage på et godt år, ligesom hun ser frem til et nyt og spændende år.

- Nytåret skal fejres med min store datter og tætte, dejlige venner. Vi skal begynde på Restaurant Vesuvio of Copenhagen, fortæller hun og ønsker samtidig alle et godt nyt år.

LÆS OGSÅ: Meget mere TV med cougar-Stephanie

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.