Stephanie og Maria afslører: Det får vi for at være på tv

Danske seere bliver lukket langt ind i 'Årgang 0'- og 'Årgang 20'-stjernernes liv. Det kræver både tid og og energi fra de medvirkende, men hvad får de egentlig for det? Læs med her og få svaret.

En til to gange om måneden i 18 år skulle Stephanie Siguenza åbne op om sit livs op- og nedture. Maria Mainz gør det samme, men har endnu kun medvirket i to sæsoner, filmet over to år.

Der er god grund til, at de medvirkende hurtigt bliver samtaleemner i den danske befolkning, når de giver så meget af dem selv. Spørgsmålet er så, hvad de får igen udover en filmatiseret dagbog. Det svarer de to veninder nu på.

LÆS OGSÅ: Ekskæresten afslører: Det skjulte Sidney

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Olivia Salo og Emil Olsen fortæller gode grunde til at se det nye 'Paradise'.

- Vi er så heldige, at vi har en mega god produktion bag, så derfor fik vi som børn fødselsdagsgaver og julegaver. Så får vi oplevelser i kraft af, at vi kommer til 'TV2's Store Øjeblikke', jeg har været til 'Vild Med Dans' rigtig mange gange og kommer i det hele taget til en masse arrangementer, fortæller Stephanie til Realityportalen, og fortsætter:

- De var mega gode til at spørge ind til, hvad vi ønskede os. Så sendte vi dem bare en liste med ting, vi ønskede os, og så valgte de noget fra den.

LÆS OGSÅ: KÆMPE DRAMA: Er Fie Laursen på vej i fødsel?

Marias søn Louis får også gaver til højtider. Selv får hun og hendes mand tildelt noget udstyr, som de frit kan benytte.

- Vi får telefoner, så vi kan filme os selv, men det er ikke sådan, at vi får løn for det, slår Maria fast.

Dog har hendes medvirken i det populære tv-program affødt, at hun kan gå fuldtid som Influencer. Med et barn, som har autisme og af den grund har brug for ekstra opmærksomhed, er hun taknemmelig for, at det er muligt.

LÆS OGSÅ: Medina afslører: Sådan mødte jeg Malo

Se eller gense Realityportalens Live Q&A med Stephanie fra ‘Årgang 0’ og Maria fra ‘Årgang 20’, hvor de svarer på alle jeres spørgsmål. 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Realityportalen (@realityportalen.dk)