Stephanie Star (Foto: Covermodel/Janus Nielsen)
Stephanie Star (Foto: Covermodel/Janus Nielsen)

Stephanie: ”Bryster er det dejligste, jeg ved"

Cougar-Stephanie beundrer ofte sine veninders bryster, andres bryster og især sine egne bryster.

'Singleliv'-Stephanie elsker sin krop og er hverken bange for at vise den frem eller fortælle om den. Cougaren beskriver via sin blog på Rapport.dk, hvad hun elsker ved sine bryster, og det tyder på, at hun ikke er den eneste, der finder de enorme attributter tiltalende.

-Jeg har store, bløde, fyldige, tunge, lækre bryster og jeg elsker at vise dem frem. De sidder perfekt, og jeg er vilde med dem. De er ret heldige af silikoner at være, og så vidt jeg ved, elsker min elskere dem også, skriver Stephanie på Rapport.

LÆS OGSÅ: Cougaren vasker missen konstant

Tilfreds med sin krop

Stephanie har aldrig været kendt som den blufærdige type og vi har flere gange haft mulighed for at se hvad den storbarmede cougar har at byde på

-Ja gu' er jeg da bramfri. Jeg fortæller gerne om mine bryster. Elsker også min røv, min talje og ja faktisk alt ved min krop. Jeg ser tilfreds ud i spejlet, når jeg piv-frækt beundrer mit eget spejlbillede. Jeg elsker en stram røv, og specielt hvis den sidder enten godt eller er trænet, skriver Stephanie og fortsætter:

 -For nogle er det vel perverst og sygt at elske sine egne og andres bryster og kvindekroppe i al almindelighed, når man er kvinde. Men ikke hos mig. Her beskriver jeg bramfrit mine lyster og behov. Frækt at tænke på alle de mange smukke oplevelser, jeg har haft med mine bryster. Det er så frækt at tænke på, skriver Stephanie.

LÆS OGSÅ: Stephanie Star er blevet sexblogger

Kun til mænd

Selv om Stefanie er betaget af kvindekroppen, tyder det dog på, at de mange oplevelser hun har haft med sine bryster, ikke har inkluderet en anden kvinde.

-Jeg er selv kun til mænd, men jeg elsker at se en kvinde med meget flotte kurvede former. Jeg kan beundre en trænet kvindekrop, men min yndlings er en kvindelig-formet, fyldig, karismatisk meget fræk krop, der syder af sex, passion og lyst. En kvinde, der kender sit værd, og som har en stærk flot holdning, sparker så meget røv hos mig, og de mange mandevenner jeg har, skriver Stephanie på bloggen.

LÆS OGSÅ: Stephanie fra ‘Singeliv’: Jeg vil være playmate 

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.