Starter nyt kapitel: Vil have glade Anna tilbage

Anna føler sig ensom i Køge, og nu tager parret hånd om problemet.

Anna og Oliver har boet i Køge i knap et år, og selvom de har gjort deres for at skabe en base og gøre lejligheden hjemlig, kan Anna stadig ikke finde sig til rette. Efter at have givet byen en oprigtig chance, uden at tingene er blevet bedre, er hun nu klar til at smide håndklædet i ringen og søge nye græsgange.

- Jeg kan bare mærke, at jeg bliver mere og mere ked af at bo i Køge. Jeg føler mig ensom, og jeg føler mig fanget på en måde. Det er nogle følelser, som ikke kan beskrives, men jeg er bare ikke glad her, fortæller Anna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Cathrine efter tv-exit: Jeg fortryder, at jeg tog hjem

Selvom Oliver er glad for at bo i Køge, hvor hans familie også bor, er han klar på at flytte. Han har nemlig også interesse i at få sin kæreste tilbage, som han kender hende.

- Oliver kan godt se, hvad jeg mener, og han kan godt se, at jeg ikke er glad. Han er med på at flytte, så han kan få sin glade Anna tilbage, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Bea og kæresten afslører nye detaljer om forholdet

Tilbage til rødderne

En af grundene til, at Anna ikke kan falde til i Køge, er, at hun ikke kan slippe sin hjemby. Af samme grund er det netop dér, Anna vil slå sig ned med sin kæreste og lille søn, Mio, der melder sin ankomst til maj.

- Roskilde er min by, som jeg altid har elsket. Mine veninder bor blandt andet i Roskilde. Min mor bor i Roskilde. Jeg har bare så mange relationer og følelser forbundet til Roskilde. Disse følelser kan Køge ikke give mig, lyder det fra Anna, som det seneste stykke tid har følt sig afhængig af Oliver, fordi hun ikke har fået skabt sig et liv i Køge på samme måde.

- Det har jeg selvfølgelig delt med Oliver, som godt kan se hvad jeg mener.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendtes søde fastelavns-børn