(Foto: Michael Stub)
(Foto: Michael Stub)

Sportsvært sprang ud som model: Drak sig mod til

Rasmus Staghøj dulmede nerverne inden han skulle være model for en aften.

Rasmus Staghøj var i den grad på udebane ved den velgørende 'Charity Catwalk' til fordel for Børneulykkesfondens Legehelte.

Artiklen fortsætter under videoen til 'Vild med dans'...

Den 37-årige sportsvært måtte derfor i baren og have et par stærke sjusser, inden han skulle vise tøj ved modeshowet på Villa Hotel.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jonas taler ud: Jeg var skeptisk fra starten

– Jeg skal lige have en drink eller to, før det bliver naturligt for mig at gå derude. Det er angstprovokerende og helt nyt for mig, indrømmede TV 2-stjernen blankt om det at skulle være model.

Han havde til gengæld ikke noget imod at sætte sin egen frygt til side for at samle penge ind til Legeheltene, der arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de cirka 60.000 børn mellem et og 14 år, der hvert år indlægges på danske hospitaler.

LÆS OGSÅ: Katerina smider bombe: Ingen i familien kan lide din kæreste

Legeheltene giver børnene en god oplevelse og kan hjælpe forældre og læger i situationer, børnene ikke forstår eller bryder sig om.

Nervøsiteten kom snigende, efterhånden, som Rasmus' tøj blev fundet frem, og han fik sat hår og lagt make up.

– Jeg er tv-vært og vant til at være på skærmen, men det her er som mig selv på en anden måde, forklarede Staghøj, der trods alt nød den sjove aften i byen. Nattefesten sprang han dog over til fordel for kæresten Katrine og sønnen Charlie, der ventede hjemme.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Robinson’: Dét var det første, deltagerne spiste

– Ja, der er ikke så meget tid til at være ude. Charlie er et år og ni måneder, så der er i den grad fart på derhjemme, sagde han.

I alt blev der samlet 356.000 kroner ind til det gode formål.

LÆS OGSÅ: Kanye West sagsøgt for næsten 2 milliarder