Sportsstjerne udsat for hård mobning

Folkeskolen var bestemt ikke nogen leg for den 37-årige danske MMA-kæmper Nicolas Dalby. Han er for tiden aktuel i TV 2-programmet ’Korpset’, hvor han åbner om en hård tid folkeskolen.

Normalt er den danske hardhitter og MMA-kæmper Nicolas Dalby kendt for at dele håndmadder under aliasset ’Lokomotivo’. For tiden er han dog også aktuel i TV 2-programmet ’Korpset’, hvor en række kendte danskere skal igennem en masse hårde militære prøvelser.

Artiklen fortsætter under videoen af Mille Gori, der også er med i 'Korpset'.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller i drukneulykke: Jeg tænkte, nu skal jeg dø 

I mandagens episode af ’Korpset’ åbnede Nicolas Dalby op for en mere personlig fortælling om, hvad der førte ham på sporet af sin hårdtslående karrierevej.

For selvom han i dag er blandt landets bedste MMA-kæmpere og kæmper på højeste niveau i UFC, var det på et trist grundlag, at han fik øjnene op for kampsporten.

- Som barn var jeg indadvendt og ofte ret genert. Jeg var aldrig en af de superpopulære i klassen. Jeg gik i en 10. klasse, hvor jeg blev mobbet en del, siger den 37-årige Dalby.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-babe afslører abort: Føler mig skyldig

Det var dog en konkret episode i folkeskolen, der fik bægeret til at flyde over, og fik ham til at tage affære. En ydmygende episode, der frarøvede ham friheden og kontrollen.

- Jeg blev taget i arme og ben af 4-5 gutter fra min klasse og smidt ud i en kæmpe vandpyt, lige da alle fik fri. Det var ydmygende, fordi det skete foran alle på skolen, og jeg havde ikke mulighed for at kæmpe imod og komme væk fra situationen. Efter det skete, valgte jeg at tage affære og starte til karate, siger han.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører hård barndom: Seksuelle overgreb og selvmordstanker

Ifølge Nicolas Dalby ophørte mobningen og de brutale drillerier kort tid efter, han begyndte til karate. Her lærte han at slå fra sig, men udviklede sig også på et menneskeligt plan.

- Jeg ved ikke, om det var rygtet om, at jeg var begyndt til karate, der spredte sig, eller om det var min kropsholdning og aura, der ændrede sig. Men mobberiet stoppede relativt kort efter, jeg startede, og jeg udviklede mig enormt fysisk og mentalt i de år.

’Korpset’ kan ses hver mandag klokken 20 på TV 2 og er desuden tilgængeligt på TV2 Play.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet single