Spørgsmål om graviditet vælter ind: Nu kommer Sarah Grünewald med udmelding

Lørdag aften fik Sarah Grünewald som altid en masse komplimenter for sin kjole. Heriblandt var det ikke alle, man som kvinde går og drømmer om at få.

En af de helt store fornøjelser ved at følge med i 'Vild med dans' er at se Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald gå på gulvet i den mere elegante kjole efter den anden.

Det gjorde de igen til gårdagens semifinale, men her tiltrak Sarah altså lidt ekstra opmærksomhed. Hun er nemlig, siden hun lagde et billede af kjolen på Instagram, gentagende gange spurgt til, om hun er gravid.

LÆS OGSÅ:Årgang 0’-stjerne: Det er virkelig trist

Det kan man se i kommentarsporet på værtindens Instagramprofil. Og det har fået hende til at blive frustreret og svare igen.

- Ps. Jeg er ikke gravid! Jeg har menstruation på fuld skrue, so thank you, for NOT thinking out loud, skriver hun i opslaget efterfulgt af mange udråbstegn.

Herefter vælter det ind med kommentarer, hvor de fleste skriver ting som, at hvis Sarah er gravid, så venter de selv tvillinger, eller at det da ville være mærkeligt, hvis en kvinde ikke havde lidt rynker ved øjnene eller en lille smule mave.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg havde fortjent at komme i finalen

I kommentarerne ser det ud til, at mange kvinder kender til menstruationssmerter og oppustet mave.

Men der er altså også den anden del, der holder på, at 'Vild med dans'-værtinden ser gravid ud, og som også tillader sig at spørge hende.

Man skal dog have skarpe øjne for at se en graviditetsbule på den smukke og slanke Sarah Grünewald.