Netflix kom i den grad på reality-kortet med serien 'Love Is Blind'. Realityformatet, hvor deltagerne skulle forlove sig for at møde hinanden i virkeligheden, blev skamset over hele verden, og det skyldtes uden tvivl de elskelige (og tossede) deltagere og deres ditto forhold (Foto: Netflix)
Netflix kom i den grad på reality-kortet med serien 'Love Is Blind'. Realityformatet, hvor deltagerne skulle forlove sig for at møde hinanden i virkeligheden, blev skamset over hele verden, og det skyldtes uden tvivl de elskelige (og tossede) deltagere og deres ditto forhold (Foto: Netflix)

SPOILER: Så mange par er sammen efter ‘Love is blind’

Halvdelen af parrene fandt kærligheden i 'Love is blind', hvilket giver programmet en høj succesrate og svaret på, at kærlighed er blind.

Den mest streamede serie på Netflix lige nu er kærlighedsserien 'Love is blind', hvor et hold amerikanske mænd og kvinder skal date på kryds og tværs uden at se hinanden for til sidst at finde det match, som de ønsker at forlove sig med - stadig uden at have set den anden.

Først efter forlovelsen får parrene lov at se hinanden. De skal nu på en romantisk rejse til Mexico, de skal møde hinandens familie, se hinandens hjem og til polterabend med vennerne, inden den store dag, hvor de skal sige ja eller nej til hinanden.

LÆS OGSÅ: Nyt datingprogram slår rekorder

Ud af seks par sagde to par ja til at blive gift i programmet, men i dag er tre ud af de i alt seks forlovede par sammen.

Lauren og Cameron

De var det første par, der forlovede sig uden at have set hinanden, og de gik lige i alle seernes hjerter med deres mange kærlige komplimenter til hinanden. Deres største bump på vejen var deres raceforskel, som de selv italesatte det, så er Lauren mørk, og Cameron er lys. Det var mest en udfordring fra Lauren, som aldrig havde kysset en lys fyr, men for Cameron var det intet, da han allerede havde haft en mørk kæreste gennem fem år.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Netflix er klar med 'Love is blind' sæson 2 og 3

Særligt farens reaktion på en lys mand var Lauren nervøs for, men Cameron endte i sidste ende også med at vinde farens og resten af Laurens families hjerte, og de to nyder hinanden som mand og kone i dag, hvor de er ved at planlægge resten af deres fremtid sammen.

Hør om Lauren og Camerons rejse herunder, og se det akavede øjeblik, hvor Cameron for første gang møder Laurens far. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: Fans vil boykotte ‘Keeping Up with the Kardashians’: Uacceptabelt

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommer bestjålet på danseskole

Amber og Barnett

Barnett havde mange valg allerede i starten af programmet, hvor ingen af deltagerne kunne se hinanden, da mange af pigerne faldt for hans humor og umiddelbarhed. Men Barnett valgte at gå med den meget lattermilde Amber, hvilket var til stor ærgelse for Jessica, der tydeligvis var mest tiltrukket af Bernett, men som alligevel valgte at forlove sig med Mark.

LÆS OGSÅ: Kort efter utroskab: Bendtner planlægger bryllupsrejse

Jessica var parrets største bump på vejen, da hun prøvede at stille tvivl overfor Bernett gennem resten af programmet helt frem til bryllupsceremonien. Men heldigvis lod Bernett sig ikke lokke af Jessicas initiativ, og Amber og Bernett fik hinanden og er stadig lykkelige sammen i dag.

Se klippet herunder, hvor Amber konfronterer Jessica med hendes interesse for Bernett. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson Ekspeditionen’ udskudt på ubestemt tid

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk melder ud: Pigerne er slet ikke mine typer

Giannini og Damian

Deres forhold kom godt fra start, og de var enige om, at de var perfekte for hinanden, men efterhånden som dagene gik, åbnede Giannini mere og mere op for sin temperamentsfulde pose. Damian bevarede altid roen, selvom Giannini råbte og skreg. Til bryllupsceremonien sagde Giannini ja til Damian, men Damian kunne ikke gengælde det ja, hvilket skabte stor postyr, og Giannini forlød ceremonien i vrede.

LÆS OGSÅ: CHOK: Boris Laursen hentet af ambulance

Selvom Damian ikke sagde ja til Giannini, så var det hans hensigt at fortsætte forholdet, for han elsker hende, og han havde ikke regnet med, at Giannini ville sige ja på dagen. Det har kun været sundt for forholdet, at parret ikke giftede sig, da Giannini har fået øjnene op for, hvordan hun var overfor Damian, og hun beskriver sig selv som en bedre version af sig selv i dag. Selvom de ikke er gift, så har Giannini og Damian et perfekt forhold i dag.

Hør om parrets turbulente tid og se øjeblikket, hvor Giannini falder i sin kjole i flugten væk fra bryllupsceremonien herunder.

LÆS OGSÅ: Kæmpe overraskelse: ‘Paradise’-babe er gravid

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’ uden Lene Beier