SPOILER: Ny 'Paradise'-spiller afslører vigtigt valg

Katrine stiller sig på talerstolen i aftenens afsnit. Hun skal afgøre, hvem der har holdt den bedste tale og dermed får en magt.

Kathrine er lige blevet bachelor i medicin og teknologi, og nu er hun med i 'Paradise', for at få en på opleveren. Hun har ikke været i spillet længe, før hun står overfor et vigtigt valg. Den nye 'Paradise'-deltager skal nemlig afgøre, om det er Sejr eller Louise, som har holdt den bedste tale om deres mærkesag; dyre-velfærd.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Sejr i shitstorm: Bør meldes til politiet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan lære Kathrine fra 'Paradise' lidt bedre at kende.

- Jeg har taget mit valg ud fra, hvem der talte mest til mig lige i øjeblikket, og det gjorde du Louise. Din tale gik lige i hjertet, siger Kathrine fra talerstolen til alle deltagerne. Dermed tildeler hun også en vigtig magt til Louise.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Frederikke afslører: Jeg tog afsted for denne fyr

Som en drøm

På Louise virker det dog som om, at det i første omgang er æren, som er det største for hende.

- Jeg er ubeskrivelig stolt af mig selv over, at jeg har været så nervøs og været sikker på, jeg ikke kunne klare det, og ikke nok med at jeg gennemfører talen, så fucking vinder jeg, lyder det fra en berørt Louise, som fortæller, at hun tidligere i sit liv knap nok har været i stand til at gennemføre en mundtlig eksamen pga. præstationsangst.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

For hende føles det som om en drøm at vinde duellen mod Sejr. På trods af nederlaget er Sejr stolt af sin 'Paradise'-kollega og -konkurrent.

- Louise har gjort det endnu bedre end jeg har. Hun har virkelig snakket fra hjertet, så jeg synes faktisk, at hun fortjener at vinde, fortæller Sejr. Ifølge Katrine var hans tale også god, men talte ikke nær så meget til hjertet, som Louises tale.

LÆS OGSÅ: Stor ændring i ‘X Factor’ 2022

Følg med i 'Paradise' på Viaplay.