Spirituel ‘Robinson’-stjerne: Jeg har levet før

Sasha Louise Sprange fra 'Robinson Ekspedition' er overbevidst om, at hun har levet et tidligere liv som forfulgt jødisk kvinde.

Vi lærte først Sasha Louise Sprange at kende, da hun deltog i 'Robinson Ekspeditionen' 2018. Her fortalte hun ærligt om, at hun var transkønnet, og siden fulgte DR3-programmet 'Hunkøn', hvor Sasha delte yderligere ud om sin transformation og sine oplevelser som transkønnet.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Emil åbner op om mobning: Den sætning skærer stadig i mig

Tidligere liv som jødisk kvinde

I et nyt afsnit af serien 'Dig og Dudski' åbner Sasha nu op om, at hun som lille dreng hadede at få klippet sit hår. Men det skyldtes ikke kun, at hun godt kunne lide det feminine udtryk, som fik folk til at antage, at hun var en pige. Derimod vakte det også ubehagelige mindelser om et frygteligt traume fra et tidligere liv som en jødisk kvinde.

- Jeg har bare følt, at jeg har været født før, og jeg var en kvinde før, og jeg fik klippet mit hår af. Og da jeg var omkring 16-17-års-alderen, der var jeg i en koncentrationslejr, fordi vi skulle se det sammen med min klasse, og det var den mest voldsommeste oplevelse, jeg nogensinde har oplevet. Det var som om, jeg fik flashbacks, og jeg kunne mærke den her følelse af, at det her, det var meget, meget hårdt, og jeg ligesom havde levet det her liv før og var bange for at skulle være i koncentrationslejr, forklarer Sasha i serien.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Sådan så 'Robinson'-Sasha ud som mand

Her fortæller hun også, at opvæksten på Lolland var svær, fordi der ikke var nogen at tale om det at være transkønnet med, og slet heller ikke om det med at have levet et tidligere liv. Derfor udviklede hun angst. I dag lever Sasha et godt og sundt liv, hvor hun er tro mod sig selv, og så er hun netop sprunget ud som selvstændig med sit eget PR-bureau.

Herunder kan du se interviewet med Sasha

Dig og Dudski - Sasha Louise Sprange Hør Sasha Louises historie i Dagens program i Dig og Dudski. Sasha blev født som dreng, men var aldrig i tvivl: Hun var i en pige. Som voksen forvandlede hun sig til den kvinde, hun skulle være, men alligevel har traumerne fra en opvækst fanget i en forkert krop efterladt dybe ar. Et gribende interview med en kvinde som har et stort hjerte og som kæmper for accepten og de fordomme hun møder til dagligt. #boostermixx #kærlighed #integritet #foranding @sashalouisesprange @dudski0071 Slået op af Booster Universe i Tirsdag den 31. marts 2020

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde: Disse programmer har jeg takket nej til