Søs: Et fejltrin og man er 'dømt ude'

Andet afsnit af 'De unge mødre' bød på gensyn med Camilla Sophia, Søs, Louise og Nanna Silje. Vi har været i kontakt med to af hovedpersonerne, læs her, hvad de siger om aftenens episode.

I det andet afsnit af 'De unge mødre' fik vi at vide, at Camilla Sophias andet barn også er en dreng, så hun må fortsat være ene pige i drengeflokken. Men det gør heller ikke noget, for så er det jo muligt at bruge nogle af Liams ting til lille Leander.

Nanna Silje fortæller åbenhjertet omkring bruddet med Noahs far. Hun ville gerne have, at han stadig var en del af Noahs liv, fordi hun selv er vokset op uden sin far - og ville helst ikke, at Noah skulle gøre det samme. Men tingene er, som de nu engang er, og det har den unge mor lært at leve med.

Læs også: 'Camilla Framnes starter på en frisk'

'Man vokser med den gravide mave'

Andet afsnit blev også til endnu et gensyn med Søs og lille Silke. Den unge mor er lidt ked af, at hendes krop ikke er som før fødslen, så derfor er hun gået hårdt i gang med sin træning. Faktisk trænede hun alt for hårdt, så mælkeproduktionen gik i stå. Den ansvarsbevidste og kærlige mor trappede derfor straks ned på sin træning, og mælkeproduktionen blev normal igen.

- Nu er jeg førstegangs mor i en meget ung alder, jeg havde aldrig troet det ville gå udover min amning, for så havde jeg slet ikke motioneret så meget, som jeg gjorde. Men jeg tror, alle mødre gør deres bedste, og man skal lære af erfaring, og der vil altid være nye ting at lære. Man kan vel godt kalde sin førstefødte for lidt af en 'prøveklud', sagt og gjort i en kærlig mening, forklarer den unge mor til Realityportalen.dk, der uddyber, at hun har nået sit mål med vægttabet.

Det er ikke let at vide, hvordan man bliver den perfekte mor, og Søs har mærket, at hvis man begår et lille fejltrin, så er man "dømt ude af DK's befolkning". Hun understreger dog, at hun har lært at se igennem fingre med de fordomme, der måtte være. Den unge mor føler selv, at hun har udviklet sig gennem sin medvirken i De unge mødre, men det er måske ikke hele årsagen.

Læs også: 'Det er ikke en sygdom at være ung mor'

- Jeg synes, programmet har styrket mig selv, på den hårde måde. Jeg synes, jeg har udviklet mig enormt meget, men man vokser selvfølgelig også med den gravide mave, og rollen som mor både med/uden fotografer i nakken, siger Søs med et smil.

Meldte sig på opfordringer

Sebastian og Tobias' mor er efter fire års fravær en del af De unge mødre igen, fordi hun fik en masse mails og beskeder på Facebook, hvor folk ville høre, hvordan det gik med hende og børnene. Men også hvorfor hende og Ronni gik fra hinanden.

Bruddet med Ronni spiller en væsentligt rolle i denne omgang, da han og Louise er uenige omkring børnene og er endt i Statsamtet. Den unge mor synes, det er hårdt at tale om forholdene, der står på omkring Ronni og drengene, men tingene er, som de er, og det må man leve med.

Læs også: 'Hannah er knust over tabet af Maks'

- Det er selvfølgelig aldrig rart at skulle gå tilbage til den periode i ens liv, hvor man har haft det sværest. Men nu er livet nu engang sådan, at det til tider går op og andre ned. Jeg har accepteret det som en del af det, der har gjort mig til den jeg er i dag... Men det var/ er rigtig hårdt at tale om det, fortæller Louise til Realityportalen.dk.

Her på Realityportalen.dk ser vi frem til næste afsnit af succes-serien, og indtil da kan I følge med her på siden og på vores Facebook-side.