Søren Ryge stopper

Søren Ryge takker af efter 28 år med sit eget liveprogram.

Søren Ryge er en af de længest fungerende skikkelser på Danmarks Radio. 42 år er det blevet til indtil videre.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Nu får ‘Fangerne på fortet’ premiere

Ikke mindst har Søren Ryge igennem de seneste 28 år vist rundt i sin berømte have på Djursland, mens han fortæller anekdoter og giver nyttige tips i programmet 'Søren Ryge direkte'. Men det er slut nu. Det afslørede Søren Ryge selv i gårsdagens udsendelse.

- Det er altså ikke fordi, jeg er blevet syg eller dårlig eller blevet alt for gammel eller ikke gider mere. Jo, jeg fyldte 75 i lørdags, og så er det vel på tide, at man sådan begynder at tage den lidt med ro, indledte Søren Ryge programmet i går onsdag.
Søren Ryge filmede 'Søren Ryge direkte' i sin egen have på Djursland
 Søren Ryge filmede alle afsnit af 'Søren Ryge direkte' i sin egen have på Djursland (Foto: Flemming Jeppesen/DR)

LÆS OGSÅ: For første gang: Ny kvindelig dommer i ‘MasterChef’

Dermed blev det altså klart, at der efter over 200 afsnit af det populære liveprogram 'Søren Ryge direkte', ikke kommer flere.

- Nu stopper vi med den leg, mens legen er god, fortalte Søren Ryge i programmet, hvor han bragte forskellige klip fra 28 års programmer - og selvfølgelig stadig viste rundt i sin have imens.
Ikke helt farvel!
Selvom der ikke kommer mere 'Søren Ryge direkte', så er det dog ikke et endeligt farvel til hverken Danmarks Radio eller tv-mediet for den garvede tv-vært.

Selvom 75-årige Søren Ryge nu vil til at tage den med ro, så er han nemlig ikke afvisende overfor at lave mere tv i fremtiden.
Søren Ryge er en af de længest fungerende skikkelser på Danmarks Radio. 42 år er det blevet til indtil videre. LÆS OGSÅ: ENDELIG! Nu får ‘Fangerne på fortet’ premiere Ikke mindst har Søren Ryge igennem de seneste 28 år vist rundt i sin berømte have på Djursland, mens han fortæller anekdoter og giver nyttige tips i programmet 'Søren Ryge direkte'. Men det er slut nu. Det afslørede Søren Ryge selv i gårsdagens udsendelse. - Det er altså ikke fordi, jeg er blevet syg eller dårlig eller blevet alt for gammel eller ikke gider mere. Jo, jeg fyldte 75 i lørdags, og så er det vel på tide, at man sådan begynder at tage den lidt med ro, indledte Søren Ryge programmet i går onsdag. Søren Ryge filmede 'Søren Ryge direkte' i sin egen have på Djursland Søren Ryge filmede alle afsnit af 'Søren Ryge direkte' i sin egen have på Djursland (Foto: Flemming Jeppesen/DR) LÆS OGSÅ: For første gang: Ny kvindelig dommer i ‘MasterChef’ Dermed blev det altså klart, at der efter over 200 afsnit af det populære liveprogram 'Søren Ryge direkte', ikke kommer flere. - Nu stopper vi med den leg, mens legen er god, fortalte Søren Ryge i programmet, hvor han bragte forskellige klip fra 28 års programmer - og selvfølgelig stadig viste rundt i sin have imens. Ikke helt farvel! Selvom der ikke kommer mere 'Søren Ryge direkte', så er det dog ikke et endeligt farvel til hverken Danmarks Radio eller tv-mediet for den garvede tv-vært. Selvom 75-årige Søren Ryge nu vil til at tage den med ro, så er han nemlig ikke afvisende overfor at lave mere tv i fremtiden.

- Jeg stopper med at sende live, men vi har en aftale om, at hvis jeg på et tidspunkt får en vildt god idé til et tv-program, så siger jeg det til DR, og får de en idé til et program, så kontakter de mig. Vi har jo arbejdet sammen i 42 år efterhånden, så vi kender hinanden godt, forklarede Søren Ryge.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie deler stor nyhed LÆS OGSÅ: Kessler udvider familien