(Foto:  Jannick Børlum)
(Foto: Jannick Børlum)
Ved modeugen 2021
i august,
var Marlon
og Mio
kun to
måneder
gamle og
iført høreværn med
på armen
af Nikoline
og Soeren
til hans
show (Foto: Henrik R. Petersen).
Ved modeugen 2021 i august, var Marlon og Mio kun to måneder gamle og iført høreværn med på armen af Nikoline og Soeren til hans show (Foto: Henrik R. Petersen).
Nikoline aborterede første gang, hun blev gravid. Anden gang var der dobbelt babylykke i maven, men angsten for at miste forsvandt ikke (Foto: Jannick Børlum).
Nikoline aborterede første gang, hun blev gravid. Anden gang var der dobbelt babylykke i maven, men angsten for at miste forsvandt ikke (Foto: Jannick Børlum).
– Vi har ikke lyst til at
dyrke det negative.
Det har vi talt meget
om i vores forhold, at
hvis vi hele tiden italesætter det dårlige,
så kommer det til at
fylde for meget (Foto: Jannick Børlum).
– Vi har ikke lyst til at dyrke det negative. Det har vi talt meget om i vores forhold, at hvis vi hele tiden italesætter det dårlige, så kommer det til at fylde for meget (Foto: Jannick Børlum).

Søren Le Schmidt om livet med tvillinger: Vil ikke begrænses

Designeren Søren Le Schmidt og hans kæreste Nikoline Skaarup har børnene med overalt.

Designeren Søren Le Schmidt og hans kæreste gennem snart fire år, hår- og makeupartisten Nikoline Skaarup, har en hverdag med lortebleer og skrigeri ligesom alle andre forældre med små børn.

Artiklen fortsættes under videoen med Mads Skytte, der synger sin egen sang i den nye sæson ‘X Factor’… 

De bor i en lejlighed på Amager, ikke langt fra Sørens designstudie og showroom på Christianshavn i København, og der er alligevel lidt mere galla og glamour over livet med deres seks måneder gamle tvillingedrenge, Mio og Marlon, end i de fleste babyforældres liv. Det fortæller de om i det nyeste nummer af Vores Børn.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed 

For Nikoline og Søren falder det naturligt at nære overskuddet i stedet for underskuddet. De fortsætter deres liv nogenlunde, som det var før tvillingerne, på trods af tilsyneladende umulig praktik og svære omstændigheder.

Drengene var to måneder, da de første gang var med til et af Sørens modeshows. Da de var to en halv måned, rejste familien til Italien til et bryllup, og hele flokken har lige været i Dubai. Voksentid bliver også prioriteret.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

– Vi har været ude at spise, til gallapremierer og koncerter, hvor enten Nikos forældre eller mine forældre har været her. Det lyder måske vildt, men det er jo tre-fire timer, vi er væk. Bedsteforældrene elsker det og spørger selv, hvornår de må komme og passe. Vi er privilegerede, men det er også et valg ikke at lade os begrænse for meget, forklarer Søren, 33, til Vores Børn.

Han indrømmer gerne, at det er sindssygt hårdt, men glæden overstiger det negative.

– Mange ville nok sige: ”Hold da op, var tvillingerne virkelig med til Sørens show?” Men det var slet ikke til debat hos os. Det skulle de bare, siger Nikoline, 26, der er hjemme på barsel.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne anklaget for dyremishandling: får besøg af dyreværnet

En hård start

Det har dog ikke kun været champagnefester og glimmerkjoler. 11 uger inde i Nikolines første graviditet i sommeren 2020, døde fosteret. Det betød, at de købte den helt store pakke med privat jordemoder og flere scanninger, da Nikoline to måneder senere blev gravid igen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Indlagt Kia er blevet politianmeldt 

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke er svært. Det er ekstremt hårdt til tider. Men vi er ikke medlidenhedssøgende. Jeg har da siddet og tudet i sengen, når den ene ikke ville tage fat, og den anden gled ned ad ammepuden. Der har været sindssygt mange ting med Marlon, som er blevet opereret for lyskebrok og har haft navlebrok og forsinket gulsot. Men det handler også om, hvad man lægger vægt på, slår Nikoline fast.