Sonny afslører kæreste: Klar til børn

Den nye 'Vild med Dans'-dommer drømmer om børn med sin hemmelige kæreste.

Det kunne ikke være et bedre match, at det blev Sonny Fredie Pedersen, der blev valgt som den nye dommer til det populære program 'Vild med dans'. Han kommer nemlig fra dansefamilien Fredie-Pedersen, der må siges at være en del af den absolutte danseelite i Danmark.

Det lå dog ellers ikke lige i kortene, at den 36-årige danser skulle være med, for de sidste 13 år har han nemlig boet i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Line Maria og Christel i nyt drama

Muligheden var dog ikke til at sige nej til og det er i forbindelse med sit nye job som dommer, at han har sat sig ned til en snak med BILLED-BLADET.

Klar til børn

Og selvom Sonny glædeligt fortæller om sin gård, der ligger under en halv times kørsel fra Hollywood, så er det hans fremtidsdrømme med hans hemmelige koreograf-kæreste, man bidder mærke i:

-   Jeg vil meget gerne have børn, for jeg er familiemenneske hele vejen igennem. Der har været nogle år nu, hvor jeg har tænkt, at jeg ikke er helt klar. Men nu er det ved at gå op for mig, at der ikke er noget rigtigt tidspunkt, så der går forhåbentligt ikke så lang tid.

LÆS OGSÅ: Sonny løfter sløret for kæreste

Hvem den heldige udkårne er, er Sonny stadig hemmelighedsfuld omkring.

- Der er ikke meget at tale om. Det skal have en ordentlig historie, men det kommer snart. Det bliver godt, jeg glæder mig, fortalte Sonny til HER&NU til forpremiere på musicalen ‘Pretty Woman’ i midten af september.

Hvis du kan huske musikprogrammet 'Boogie' på DR, så har du helt sikkert også stiftet bekendtskab med Sonnys musik. I 2005 udgav han nemlig albummet 'Sonny Vs. Gigi' med sin søster Gigi Fredie Pedersen, hvor især deres single 'I Wish' opnåede en plads på listen over populære sange.

LÆS OGSÅ: CHOK: TV 2 dropper Nybyggerne