‘Sommerdahl’ vender tilbage: Hård rock og stjernedrys

Der er flere nye ansigter at finde i den kommende sæson, heriblandt heavy rock-bandet 'Magtens Korridorer'.

Seerne kan glæde sig til endnu en sæson af 'Sommerdahl' på TV2 Charlie. Holdet bag krimiserien er netop gået i gang med optagelserne, der igen finder sted i Helsingør.

- Jeg har glædet mig helt vildt. Vores hovedforfatter, Lolita, har haft tid til at pudse og finskrive anden sæson, og Carsten Myllerup, vores instruktør, har haft tid til at finde de bedste skuespillere, som skal spille med i den nye sæson, fortæller Peter Mygind, der har hovedrollen som efterforsker Dan Sommerdahl.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde deler pinlige historier i nyt job

Udover den 56-årige skuespiller vender også Laura Drasbæk, André Babikian samt det faste politihold bestående af Lotte Andersen, Peter Gantzler, Mathias Käki Jørgensen og Diêm Camille Gbogou tilbage til skærmen.

Men der skal også bydes velkommen til en lang række nye ansigter. I anden sæson medvirker heavy rock-bandet Magtens Korridorer samt stjernerne Therese Glahn, Andrea Vagn Jensen, Caspar Phillipson, Maria Erwolter og Lars Hjortshøj.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise om sin sammenbragte familie: Jeg bliver sgu helt stolt

 Hvilken rolle Magtens Korridorer skal spille, melder historien ikke noget om (Foto: Klaus Bo Christensen)

Hvornår serien får premiere er endnu ikke besluttet.

LÆS OGSÅ: Ung mor knækker sammen: Jeg savner min gamle krop

LÆS OGSÅ: Gustav om bruddet med Kenneth: Jeg var ikke enig
Seerne kan glæde sig til endnu en sæson af 'Sommerdahl' på TV2 Charlie. Holdet bag krimiserien er netop gået i gang med optagelserne, der igen finder sted i Helsingør. - Jeg har glædet mig helt vildt. Vores hovedforfatter, Lolita, har haft tid til at pudse og finskrive anden sæson, og Carsten Myllerup, vores instruktør, har haft tid til at finde de bedste skuespillere, som skal spille med i den nye sæson, fortæller Peter Mygind, der har hovedrollen som efterforsker Dan Sommerdahl. LÆS OGSÅ: Sofie Linde deler pinlige historier i nyt job Udover den 56-årige skuespiller vender også Laura Drasbæk, André Babikian samt det faste politihold bestående af Lotte Andersen, Peter Gantzler, Mathias Käki Jørgensen og Diêm Camille Gbogou tilbage til skærmen. Men der skal også bydes velkommen til en lang række nye ansigter. I anden sæson medvirker heavy rock-bandet Magtens Korridorer samt stjernerne Therese Glahn, Andrea Vagn Jensen, Caspar Phillipson, Maria Erwolter og Lars Hjortshøj. LÆS OGSÅ: Sarah Louise om sin sammenbragte familie: Jeg bliver sgu helt stolt Hvilken rolle Magtens Korridorer skal spille, melder historien ikke noget om (Foto: Klaus Bo Christensen) Hvornår serien får premiere er endnu ikke besluttet. LÆS OGSÅ: Ung mor knækker sammen: Jeg savner min gamle krop LÆS OGSÅ: Gustav om bruddet med Kenneth: Jeg var ikke enig