Sofie Linde stavnsbundet til Langeland: De griner af os

Sofie Linde kommer aldrig til at kunne sælge huset på Langeland, hun vil i hvert fald ikke tjene penge på et salg.

'X Factor' vært Sofie Linde har sammen med sin mand Joakim Ingversen købt et stort spøgelseshus på Langeland, som man uden at fornærme nogen godt kan kalde et håndværkertilbud, men måske var det slet ikke et tilbud, det afslører Sofie Linde selv i podcasten 'Det, vi taler om'.

- Vi har købt hus i byen Snøde. Vi er måske dem, der har købt det dyreste hus på Langeland. Vi troede selv, vi havde gjort en god handel, men det har vi overhovedet ikke. De har bare grinet hele vejen. Vi var to, der var dumme nok til at hoppe på den pris, fortæller Sofie i programmet og fortsætter:

- Sandheden er jo, det er svært at sælge noget på Langeland, der bliver ikke rigtig solgt boliger, så derfor er priserne også meget lave.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Jeg er besat af det

Sofie er i sin barndom kommet meget på Langeland, og derfor kiggede parret der, da de skulle købe sommerhus.

- Jeg kender Langeland ret godt, og under Corona blev vi enige om, vi skulle have et sommerhus, og så så vi jo det her hus i Snøde, og vi kunne jo slet ikke forstå, at ingen havde købt det her hus noget før. Folk er så dumme, men så en dag møder jeg en yngre fyr, der siger, "men det er jo alt for dyrt", griner Sofie, mens hun fortæller historien om, at de har givet omkring 600.000 for huset, og at de tidligere ejere ifølge den unge fyr kun havde givet omkring de 100.000.

- Vi er jo de eneste på Langeland, der poster penge i boliger. Og nu kører det program her, og alle er så sikre på, at vi får alt betalt og så bare sælger det videre, men det kan vi ikke. Vi kan ikke få nogen penge for det. Vi har købt det for dyrt til en start, det er os, der er de dumme, det er os med de lange næser, men det skal nok blive godt, men der er lang vej endnu, fortæller Sofie.

LÆS OGSÅ: Louise og Nikolaj fra ‘Sommerdrømme’ afslører stor hemmelighed

Det tv-program, som Sofie refererer til har titlen 'Linde på Langeland'. Programmet kan lige nu ses på TV 2 hver onsdag kl. 20.50 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Mads Moldt efter 'X Factor'-sejren: Masser af tilbud