Sofie Linde er nomineret som 'Årets vært' 2020 for sine værtsroller i 'X Factor' og til 'Zulu Comedy Galla' (Foto: Morten Bengtsson)
Sofie Linde er nomineret som 'Årets vært' 2020 for sine værtsroller i 'X Factor' og til 'Zulu Comedy Galla' (Foto: Morten Bengtsson)

Sofie Linde scorer ny værts-tjans

Sofie Linde skal stå i spidsen for 'ZULU Comedy Galla' 2020!

Vi er vant til at se Sofie Linde i spidsen af TV 2-programmet 'X Factor', hvor hun spreder glæde blandt deltagere og seere - og giver hug til særligt dommer Thomas Blachman. Sofie Linde er endda så populær, at det allerede er blevet offentliggjort, at hun skal være vært på programmet igen til næste år.

LÆS OGSÅ: CHOK! Søren Ryge stopper

Vært på ZULU

Men nu har Sofie Linde scoret sig endnu en ny værtstjans. Hun skal nemlig styre løjerne til 'ZULU Comedy Galla' i Operaen, der sendes d. 6. september.

- Det er klart, at jeg er pumpet op til randen med nervøsitet og en vis ærefrygt - primært fordi jeg jo ikke har været vært på et show som det her før. Når det så er sagt, er det klart en pigedrøm, som er gået i opfyldelse, og det bliver så fedt at udfordre mig selv på den måde, siger Sofie Linde til TV 2.

Måske Sofie Linde ikke vil være helt lige så familievenlig som vi kender hende, når hun skal være vært på ZULU Comedy Galla?

Sofie Linde skal være ny vært til ZULU Comedy Galla (Foto: Morten Bengtsson)
Sofie Linde skal være ny vært til ZULU Comedy Galla (Foto: Morten Bengtsson)

LÆS OGSÅ: For første gang: Ny kvindelig dommer i ‘MasterChef’

'ZULU Comedy Galla' går som bekendt ud på at underholde med morsomme indslag og optrædener og ikke mindst at hylde den danske komikerstand, hvor blandt andet 'Årets komiker' skal kåres.

I det setup passer Sofie Linde - der selv tidligere har optrådt med sjove indslag i showet - altså perfekt ind.

- Det kunne bare ikke være andre end Sofie i år. Hun er en af de dygtigste og sjoveste i dansk tv lige nu. Hun har de vildeste funny bones og er det helst rigtige match for ZULU, forklarer redaktør på ZULU, Asger Schønheyder.

Herunder kan du se Sofie Lindes optræden til 'ZULU Comedy Galla' 2018 sammen med komiker Mick Øghendahl, der var vært på showet dengang

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie deler stor nyhed

På grund af coronakrisen er det ikke som tidligere muligt at købe billetter til showet. Derfor vil det blive afholdt kun for særligt inviterede - og selvfølgelig alle de mange seere hjemme i stuerne!

'ZULU Comedy Galla' bliver sendt på TV 2 ZULU og TV 2 Play søndag d. 6. september

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Nu får ‘Fangerne på fortet’ premiere