Sofie Linde. (Foto: Bo Nymann)
Sofie Linde. (Foto: Bo Nymann)

Sofie Linde overrasker: Scorer nyt job

Sofie Linde kan nu tilføje titlen 'podcast-vært' til sit CV.

Sofie Linde er efterhånden et kendt ansigt på tv og sociale medier, men nu smutter hun væk fra skærmene og ind i høretelefonerne i stedet. Hun springer nemlig ud som podcastvært sammen med Frida Brygman.

- Vi hedder Sofie og Frida, og vi har begået os en vaskeægte podcast. Den hedder 'Voxen' og handler simpelthen om at være voksen, blive voksen, og hvor fandens hårdt, ensomt og vildt det kan føles, lover Frida og Sofie på Heart Made Managements Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter drama mellem Christel og Line Maria: Vennerne taler ud

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sofie Linde taler om den næste sæson af 'X Factor'...

Podcasten vil handle om alt fra økonomi, klimakrisen og parterapeuter til opdragelse, angstanfald og skattegæld. Hvis du kan relatere til det, så reklamerer værtsparret med, at du kan ringe ind og dele dine tanker om voksenlivet.

- Vi laver den her podcast, fordi vi føler, at vi har manglet den her podcast, og vi håber også, at flere af jer vil føle jer set, når vi snakker om at blive voksen. Og forhåbentligt hen ad vejen finde nogle svar på, hvorfor det er så forbandet hårdt og svært at blive ældre. Det kom bag på os, fortæller Sofie Linde i premiereafsnittet.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Fie Laursen tjent på én måned på porno

I første afsnit, som du allerede kan høre nu, kommer Sofie og Frida ind på nogle personlige sider.

- I dette første afsnit fortæller jeg lidt om min ekstremt pinlige opførsel på min fødselsdag. Frida ønsker et endeligt opgør med livets julelege og følelsen af, at alle holder øje med hende, skriver Sofie i sin historie på Instagram.

LÆS OGSÅ: Overraskende resultat: ’Nybyggerne’-par tog test før optagelserne

Sofie Linde er godt nok ganske kendt i værtsrollen, men for Frida Brygman er stolen ikke helt lige så varm. Som hendes efternavn indikerer, så er hun datter af Martin Brygman. Hun er børnebogsforfatter og sanger, og du kender hende nok fra titelsangen til julekalenderen Tinkas Juleeventyr, som hun sang sammen med Burhan G.

Podcasten kan høres eksklusivt på Podimo.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1)

Sultede sig selv: Sådan er maden i 'True Love'