Sofie Linde om 'X Factor': Det er en gave

'X Factor' har en helt særlig plads i Sofie Lindes hjerte.

Snart starter optagelserne på en helt ny sæson af 'X Factor'. Og som altid er det med Sofie Linde ved roret.

LÆS OGSÅ: UPS: Thomas Blachman taler over sig

Siden 2016 har hun påtaget sig værtstjansen, og nu skal hun så endnu engang byde seerne velkomne, når en masse håbefulde sangtalenter jagter en stor sangkarriere. Et job, som Sofie stadig sætter stor ære i.

- Jeg synes, det er sjovt at lave, men også et særligt program at lave. Det kører over 8-9 måneder, hvor vi både laver foroptaget ting og de store liveshows. Så håndværksmæssigt er det en gave, for man kommer hele vejen rundt og styrket ud af det hvert år, fordi man har holdt sit håndværk ved lige, siger tv-værten til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm om Blachman: Bølgerne kan gå højt

Ny dommer

Selvom Sofie er en garvet tv-vært, som snart kender programmet som sin egen bukselomme, så bliver det i år lidt anderledes, end hun har været vant til. Der er nemlig kommet en ny dommer til panelet. Nemlig musiker og entertainer Simon Kvamm. En dommer, som Sofie har et helt særligt forhold til.

SE BILLEDERNE: Så meget er der sket i Sofie Lindes hus på Langeland

- Jeg er på toppen over ham. Jeg er vokset op i 90'erne og er et Millenium-barn, og der er Simon jo i den grad et meget markant navn, idol og ikon med sin humor og musik, hvor han virkelig har markeret sig, siger Linde begejstret.

Linde har også høje forventninger til hr. Kvamm i dommerstolen.

LÆS OGSÅ: Første gang siden 'X Factor': Sammen igen

- Når man går ind programmet, skal man gøre det åbnet og seriøst. Det er rigtige mennesker, så man skylder dem at gå ind i det her helhjertet uden nogen ironisk distance, og det ved jeg, Simon ikke har. Han elsker programmet og kommer til at gå ind i det med krop og sjæl, fastslår hun til HER&NU.

Den nye sæson af 'X Factor' får premiere til januar 2023.

Du kan se hele interviewet med Sofie Linde øverst i artiklen.