Sofie Linde (Foto: Janus Nielsen)
Sofie Linde (Foto: Janus Nielsen)

Sofie Linde deler pinlige historier i nyt job

Sofie Linde skal de næste mange mandage være bag skærmen, men foran mikrofonen.

Sofie Linde, der er vært for 'X Factor', går fra at være på skærmen til at være skjult bage en mikrofon, og selvom Sofie Linde ikke er bange for at give folk et godt grin, så er det måske alligevel meget rart, at der ikke er ansigt på, når Sofie hver mandag skal blotte sig selv i en ny podcast.

- Nu kan du lytte til Sofie Linde's nye podcast ‘Hvor er mit ansigt?' på Podimo. Hun deler pinlige historier og tåkrummende anekdoter fra det virkelige liv, skriver Podimo på Facebook.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Sofie Linde vender tilbage som 'X Factor'-vært

Det er dermed ikke kun Ankerstjerne, der går podcast-vejen, men også Sofie følger trop. På Podimo skriver de uddybende om Sofie Lindes nye podcast.

- 'Hvor er mit ansigt?' er en klub for alle os, der har tabt ansigt. Alle os, der har oplevet noget så pinligt, at vi aldrig troede, vi skulle blive os selv igen. Men bare rolig - tiden heler alle sår – og tiden gør selv de mest pinagtige oplevelser til gode historier, vi kan trille rundt på gulvet af grin til, står der på hjemmesiden om programmet.

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere

LÆS OGSÅ: CHOK! 'X Factor'-dommer trækker sig

Første episode er allerede tilgængelig og kan høres HER.

Hvis du selv har en historie, der er så pinlig, at vi alle kan grine af den, så skriv til Sofie på hvorermitansigt@podimo.com

LÆS OGSÅ: Sarah Louise om sin sammenbragte familie: Jeg bliver sgu helt stolt