Sofie Linde afslører 'X Factor'-plan for babyen

Få dage efter fødslen skal Sofie Linde stå i spidsen for årets live-shows i 'X Factor', men hun har en plan.

I slutningen af januar få dage efter fødslen af sin datter skal Sofie Linde ikke på barsel, som de fleste andre mødre, men derimod op på hesten igen og i gang med værtsrollen i 'X Factor' på DR1. Kort tid efter starter liveudsendelserne nemlig, og så skal hun træde i karakter som vært.

Og hele holdet bag programmet følger Sofie Lindes graviditet tæt. Derfor måtte den nye pige i dommertrioen, Sanne Salomonsen, lige hen og mærke efter, om alt var som det skulle være med den vordende mor ved pressemødet sidste uges pressemøde i København.

– Det er en skøn mave - flot og spændstig, lød det fra Rockmama, der blidt aede Sofie Lindes vom fyldt med babyliv i ottende måned.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa fra 'De unge mødre' har født: Mor til 4

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Graviditeten var ikke planlagt

Med den stramme tidsmargen mellem fødsel og en af tv-årets største værtstjanser har Sofie Linde da også allerede en plan for, hvordan hun har tænkt sig at tackle situationen med job og baby.

– Når liveshowene kører hver fredag, får jeg hjælp af min bedste veninde og eventuelt svigermor og mor. De tager sig af baby, mens jeg er i tv-studiet. Og når jeg undervejs i udsendelsen skal i sminken, smider jeg mig i stolen med bare kasser for at amme, mens jeg ordnes og klædes om. Det er noget med at få opbygget nogle gode rytmer, og i virkeligheden er jeg jo nær min baby hele tiden. Det skal nok gå alt sammen, mente den 28-årige vært, hvis kæreste, tv-værten Joachim Ingvardsen, også vil være tilstede under de direkte optagelser, idet han er vært på ekstra-programmet på DR Ultra.

Fra 1. januar starter 'X Factor' op på DR1 med audition-afsnittene, hvor dommertrioen bestående af Thomas Blachman, Remeee Jackman og Sanne Salomonsen gennem de sidste halve år har fundet en række kvalificerede deltagere fra hele landet til talentkonkurrencen.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg og sønnen har forladt Danmark