Sofie Linde afslører: Jeg er besat af det

Sofie Linde har kastet sig over et kæmpe projekt, og hun kan slet ikke lade være.

Sofie Linde og manden Joakim Ingversen købte i sommer et stort sommerhus på Langeland til blot 695.000 kroner. Huset stod til en kæmpe renovering, og det er der kommet et tv-program ud af - 'Linde på Langeland'.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Klar til at slutte

Selvom Sofie og Joakim ikke er de store håndværkere selv, så har de stor erfaring med lignende projekter.

- Mig og Joakim har været sammen i otte år, og vi har renoveret fire lejligheder og hus, så vi er også lidt besat af det, fortæller Sofie i det første afsnit af 'Linde på Langeland' og uddyber:

- Første gang gik det rigtig galt. Det var noget værre lort. Vi var for dumme og naive og troede, at hvis man bare køber basser til håndværkerne, så kan de godt lide en. Men så bliver man pludselig dem, der er nemme at aflyse, fandt vi ud af. Og så er vi så endt med at finde nogle håndværkere, der er dejlige, og som er dem, vi altid bruger.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen efter afvænning: Afslører ny kæreste

Da Sofie ser det store spøgelseshus for første gang, falder hun pladask for det.

- Vi er nødt til at gøre det. Vi fortryder, hvis ikke vi gør det her. Vi kan gøre det hus så hjernedødt fedt. Det er os, der skal redde det. Der er ikke nogen, der må komme og pudse det op helt hvidt og smadre det indvendigt med induktionskogeplader og pis mig i øret, fortæller Sofie, der straks indretter huset inde i hovedet.

- Det bliver det vildeste hus at tage hen til om sommeren, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Tv-vært er blevet far: Afslører navnet til lillesøster

Se 'Linde på Langeland' hver onsdag kl. 20.50 på TV 2 eller TV 2 PLAY.