Sofie: En oplevelse for livet

Endnu en deltager måtte forlade Adams pragtvilla i Thailand. Sofie husker tilbage på både op- og nedture, hvor det psykiske pres var ekstremt.

Sofie fra Aarhus blev den anden gæst, der måtte vinke farvel til nye og tætte venskaber i 'Fristet'-villaen. Selvom det kun blev til to uger i Adams pragtvilla, så var det positive oplevelser, hun kunne tage med hjem.

- Det var to gode uger! Sammenholdet, man havde inde i huset, var helt specielt. Jeg fortryder absolut ikke, at jeg meldte mig til, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Ida: Jeg er nok verdens dårligste taber

Og selvom to uger ikke var så lang tid, føler den kønne pige alligevel, at hun opnåede det, som hun ville.

- Jeg fik prøvet mig selv af. Jeg fik set, hvordan jeg reagerer under det pres, man er under, når man er i huset. Og så var det helt klart en oplevelse for livet - en oplevelse, man kun får en gang.

Egoistisk af Maria

Da Adam præsenterede den afgørende udfordring, følte den 20-årige pige, at chancerne for at blive var til stede.

- Jeg blev glad, da en af pigerne fra det andet hold siger 'fuck'. Der følte jeg, at jeg havde en chance.

Sofie gik all-in på udfordringen, men måtte forlade villaen (Foto: TV3)
Sofie gik all-in på udfordringen, men måtte forlade villaen (Foto: TV3)

Men det var ikke alle på holdet, der valgte at klippe tilstrækkeligt med hår af, så Sofie kunne blive på holdet. Den nye pige, Maria, klippede kun en tot af, og det var ikke noget, der imponerede den jyske pige.

LÆS OGSÅ: Sofie frygtede at skulle gøre et dyr fortræd

- Jeg har jo senere fundet ud af, at hun gjorde det af taktiske årsager. Så hun kunne få Amalie for sig selv. Det var klamt og egoistisk, slår hun fast over for Realityportalen.dk.

For hovedpersonen selv var det heller ikke nogen let beslutning at klippe håret af, for det er det, som betyder mest for hende.

- Det er det mest feminine ved en pige, synes jeg, fortæller hun.

'Nogen ting vil man ikke sige på TV'

Selvom deltagerne åbner op for den person, de er, så er det ikke alt, der kommer med i TV. Der skete nemlig også ting bag om kameraerne. Eksempels var de alle ude at spise en dag, da pressen var forbi - og det blev en mulighed for at lære hinanden at kende på en ny måde.

- Da pressen var der, var vi ude at spise uden, der var kamera på. Det var rart, for så kunne man lære hinanden bedre at kende. For der er jo ting, som man ikke vil sige, når der er kamera på, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Chok: Amalie får dødstrusler

Det har været tydeligt for enhver, at Sofie og Amalie fik opbygget et helt særligt bånd til hinanden i løbet af kort tid, men hun understreger, at sammenholdet blandt alle deltagerne  var stærkt. Derfor var det absolut ikke rart at forlade de nye venner.

- Det værste var at forlade holdet, der sad tilbage uden så meget hår. Men det var selvfølgelig særligt svært at forlade Amalie, for vi havde holdt os meget til hinanden, lyder det fra Sofie, der understreger, at de også brugte tid med de andre deltagere.

Græd da hun sagde farvel

Det var ikke nogen rar oplevelse, da afskedens time var kommet. Så helt naturligt faldt der en tåre, men det var også det.

- Jeg græd, da jeg sagde farvel, men også kun der. For så kom jeg hjem til min familie og venner.

Det psykiske pres i villaen havde været stort, og flere af drengene på det rige hold stillede spørgsmåltegn ved, om hun var stærk nok til at være med. Sofie gør det klart, at der var både op- og nedture.

LÆS OGSÅ: Sofie: Det hele blev for meget

- Der var tidspunkter, hvor jeg ikke havde det godt derinde. Men det har været den fedeste oplevelse, og jeg fortryder intet, slår hun fast over for Realityportalen.dk.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.