Sofie: Det hele blev for meget

'Fristet 2' er startet op for fuld skrue. Første offer var en kalv - ligesom drømmen om et hus blev taget fra en fattig thailandsk familie. Blandingen af ekstreme udfordringer og nye mennesker et fremmed sted skaber et enormt psykisk pres for deltagerne.

Afbrydelser, skænderier og mistro. De to århusianere - Christopher og Sofie - fra det rige hold har ikke byttet glansbilleder de første dage i den thailandske pragtvilla. Og det er der flere grunde til, men de to deltagere er enige om, at de kom skævt ind på hinanden.

- Jeg havde ikke rigtig nogen interesse i Amalie og Sofie. Derudover gjorde jeg heller ikke meget for fællesskabet, men det ser man ikke på tv. Jeg skulle nok have været bedre til at komme og banke på døren - og så skulle de være bedre til at lukke op, lyder det eftertænksomt fra Christopher.

Det psykiske pres er ekstremt

I gårsdagens afsnit oplevede seerne, at det hele blev for meget for den kønne pige. Hun bryder sammen, og Amalie træder til og trøster sin veninde. Som seer får man at vide, at hun bliver ked af det, fordi Christopher konstant afbryder hende. Men det er ikke hele sandheden.

LÆS OGSÅ: Sofie frygtede at skulle gøre et dyr fortræd

- Presset er enormt, og derfor græder jeg. Kalven og Amalies udfordring, det hele blev bare for meget - det var hårdt. Det handler ekstremt meget om virkeligheden, og det er svære beslutninger. Det kan godt være, det er et spil, men vi er stadig mennesker, forklarer hun.

Flere på det rige hold ser Sofie som det 'svage' led, fordi hun har for mange følelser med i spillet, men det rør hende ikke. Hun kan stå ved sine beslutninger - og hun har haft sig selv og sine følelser med hele vejen. Derfor fortryder hun ikke, at hun valgte at deltage i programmet, men der havde måske været flere overvejelser bag, hvis hun havde kendt mere til presset.

'Ser kun halvdelen'

Sofie gør det klart, at seerne langt fra ser alt det, der sker i huset. Da hun græder, har der været utallige afbrydelser fra Christopher - men seerne oplever kun én. Sofie er også bevidst om, at det er umuligt at vise alt på tv, men det gør, at det bliver unfair overfor seerne.

LÆS OGSÅ: Joanna: Derfor skød jeg kalven

- Det må være underligt for seerne at skulle lære folk at kende på så kort tid.

Christopher er også enig i, at det er Tv3, som vælger, hvordan situationerne skal fremstå. Men en ting er sikkert, de kan ikke tage ordene ud af munden på deltagerne.

- Ting kan være taget ud af en kontekst og sat sammen, men ordene er kommet ud af vores mund, og det er vores ansvar. siger Christopher til Realityportalen.dk.

Forholdet er bedre

Efter de rige århusianeres tur i vidneskranken føler Sofie, at det indbyrdes forhold er blevet bedre.

- I starten synes jeg, at han virkede for sød, og så blev jeg mistroisk. Det er jo et spil, og man ved ikke, hvem man kan stole på - og det er også med til at øge presset på en, fortæller Sofie.

LÆS OGSÅ: Duvå Hall: 'Fristet2' vil skabe debat

Christopher er godt klar over, at Sofie og Amalie ikke havde den store tiltro til ham - men det var uden grund, og det finder de heldigvis ud af.

- Jeg lyver ikke, men det tror de, at jeg gør. Men hun begynder at forstå, at jeg ikke løber om hjørner med hende.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.