Sofie Birkø brød sammen i lufthavnen: Svigtet af Christel

Selvom solen stod højt på himlen, og musikken spillede i Marbella i Sydspanien, blev venindeferien med Christel Trubka slet ikke, som Sofie Birkø havde håbet på. 

Lige for tiden nyder Christel Trubka livet i Marbella, og fornylig fik hun besøg af 'Ex on the Beach'-kollegaen Sofie Birkø.

LÆS OGSÅ: 'Klovn' sæson 9 får premieredato: Se traileren her

Besøget endte dog knapt så godt.

På Instagram fortæller Sofie Birkø, at Christel Trubka sov ude hver nat, mens Sofie Birkø lå alene og var utryg.

- Jeg følte mig forladt i et andet land. Jeg har forståelse for, at man har venner i udlandet, som man gerne vil se, men jeg har ikke forståelse for, at man har et behov for at sove hos fremmede fyre hver eneste nat, men ens veninde sidder derhjemme og er ked af det, fortæller Sofie Birkø i sin story på Instagram.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Tobias Dybvad gift

Efter en uge fløj Sofie retur til Danmark, hvor hun brød sammen i lufthavnen.

-  Jeg var så lettet over, at det var slut, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Jeppe forklarer trekantsdrama: Ren kedsomhed

Forskellige forventninger

Noget tyder dog på, at veninderne havde forskellige forventninger til besøget. Og ifølge Christel, var der blevet advaret om, hvordan hun havde tænkt sig at holde ferie.

- Pigerne, der rejste til Spanien vidste, at jeg har nogle venner, der bor her og venner, der kom herned. Så jeg fortalte dem fra starten af, hvordan jeg ville bruge mine dage, og det skulle de være obs på, inden de bookede fly, forklarer hun på Instagram.

- Jeg bookede turen herned selv og gav egentlig bare pigerne muligheden for at joine, hvis de ville “med”, slutter hun.