Sødt babybillede: I mors fodspor

Den tidligere svømmestjerne er tilbage i bassinet - og hun har baby med.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i poolen

Artiklen fortsætter under videoen

Radioværten Lotte Friis og hendes nyfødte datter er fuldstændig ovenpå igen efter en hård fødsel og ikke mindst tiden efter fødslen af lille Andrea.

Faktisk dufter det rigtig skønt af klor for både datter og ikke mindst mor, som er tilbage i svømmebassinet, hvor Lotte Friis har fejret så store triumfer.

LÆS OGSÅ: Mistede ufødt barn: Sådan har Christiane det i dag

Det fortæller radioværten fra P4 selv i et opslag på Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv og datteren i et svømmebassin. I teksten til opslaget skriver Lotte Friis.

- Så kom Andrea i poolen! Første babysvøm er i bogen, og hun elsker det. Og det gør mor også.

Du kan se Lotte Friis' opslag lige herunder.

LÆS OGSÅ: Kronprins Frederik på Anders Hemmingsens profil

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Lotte Friis (@lotfriis)

Lotte Friis blev overstrømmet af kærlighed på de sociale medier, da hun fortalte, hvordan hendes nyfødte datter blev ramt af  komplikationer efter fødslen.

Lotte Friis blev mor til lille Andrea den 4. juli klokken 21.37.

Umiddelbart efter, kunne Lotte Friis fortælle sine 27.000 følgere på Instagram, at lille Andrea efter fødslen fik konstateret immunisering.

- Her er en mor, som får lov til at holde sin 4 dage gamle datter for første gang i 72 timer. Vores første uge som forældre er slet ikke forløbet, som vi havde håbet på, skrev Lotte Friis på Instagram, hvor hun fortsatte.

- Kort og forenklet beskrevet: Immuniseringen er opstået ved, at Andreas blod i løbet af graviditeten er kommet i mine blodbaner. Og da hun har en anden blodtype end mig, har min krop prøvet at bekæmpe den lille mængde af blod ved at danne antistoffer. Disse antistoffer er så efterfølgende gennem moderkagen kommet tilbage til Andrea, hvilket har gjort hende syg, forklarede Lotte Friis.

Nu er problemerne heldigvis fortid og måske er en ny topsvømmer på vej.

LÆS OGSÅ: Seernes tv-darling sejrede i Svendborg