Mænd på Barsel. Alle fire mænd. Fra venstre Gert, Scott, Tommy og Nikolai. (Foto: Kanal 4)
Mænd på Barsel. Alle fire mænd. Fra venstre Gert, Scott, Tommy og Nikolai. (Foto: Kanal 4)

SMUGKIG: Fædre bliver sat på hård prøve i 'Mænd på barsel'

Fire nordjyske mænd bliver udfordret til det ypperste, når de pludselig skal gå hjemme på barsel - helt uden deres kærester.

Mænd i Danmark er de mænd i Norden, som går mindst på barsel. Særligt i Nordjylland står det skidt til, og det vil et helt spritnyt program derfor udfordre.

I to måneder skal fædrene Scott, Tommy, Nikolai og Gert fylde deres hverdag med sutteflasker, bleskift og babysnak, og det viser sig at være lidt af en omvæltning for de fire herrer.

LÆS OGSÅ: 'En kæreste til mor’-Cecilie: Jeg har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører babyplaner

I aften sendes første afsnit af 'Mænd på barsel', og her bliver blandt andet Scott sat på prøve, når han for første gang skal pakke en pusletaske til sønnen Mace:

- Bleer, erstatning, mad, flasker, ekstra trøje. Det går selvfølgelig op for mig, at jeg har glemt stofbleerne. Det er på den igen, siger Scott i afsnittet.

- Det går selvfølgelig op for mig, at der også er en anden ting, som jeg har glemt. Det er selvfølgelig vådservietterne. Der er vitterlig ikke særlig mange ting, som jeg skal have med i den taske der, og alligevel så præsterer jeg at glemme flere ting, tilføjer han frustreret.

- Det kommer slet ikke bag på mig. Den mand, han er så distræt, griner kæresten Elena.

Se det sjove klip fra aftenens afsnit nedenfor:

Se med i aften klokken 21.00 på Kanal 4, hvor første afsnit af 'Mænd på barsel' sendes.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst’-Juliane er blevet mor: Se babyen her

LÆS OGSÅ: 'En kæreste til mor’-Claire: Han passede bedre til ‘Paradise’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.