Slut med 'Sommerdrømme'

To ud af tre melder ud, at de er færdige i programmet.

Finalen i 'Sommerdrømme' er slut, og det er tiden som frontperson på programmet også for to ud af tre. På Instagram afslører både værten Pelle Emil Rex Hebsgaard og dommeren Jacob Carlsson, at den tredje sæson er endestationen for dem.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afviser vold: Jeg har aldrig slået hende!

Artiklen fortsætter efter interviewet med vinderne af 'Sommerdrømme'

- Det har været tre mega fede år, og dette års 'Sommerdrøm' er min SIDSTE 'Sommerdrøm'. Når optagelserne til næste sæson skal optages, er der nemlig nye og spændende ting, der venter. Det har været en kæmpe fornøjelse, skriver Pelle Emil på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin om at blive mor: Jeg glæder mig

- Det har været så møg sjovt at følge den udvikling, der har været, og hvor kreative de deltagere er gennem de sidste tre sæsoner. Jeg kommer til at savner de gode snakke med Camilla Kjems og at grine sammen med og af Pelle. Det er jo sidste gang for mig på 'Sommerdrømme', og jeg føler mig egentlig ret heldig over at have fået lov til at være med, så tusind tak Strong Productions og TV 2 for muligheden, skriver Jacob på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager hemmeligt gift

Tilbage er derfor kun dommeren Camilla Kjems, som ikke løber fra pladsen. På sin Instagram afslører hun, at hun tager en sæson mere. Jacob forsvinder ikke helt fra skærmen, da han stadig er en del af holdet på 'Hammerslag', og det lyder heller ikke som om, vi har set det sidste til Pelle Emil.