Tina i fitness-tøjet efter hun deltog i 'Paradise' (Foto: Privat)
Tina i fitness-tøjet efter hun deltog i 'Paradise' (Foto: Privat)

Skuffet Tina: Jeg skulle vinde 'Robinson'

Den veltrimmede reality-deltager er blevet vraget til 'Robinson Ekspeditionen 15' - men Dovne Robert er kommet med.

I går kom det frem, at Dovne Robert er en del af det hold, der netop er i Malaysia til optagelserne af den 15. sæson af 'Robinson Ekspeditionen'. Netop den nyhed fik den tidligere 'Paradise'-deltager, Tina, til tasterne.

- Så har Dovne Robert fået min plads!? Jeg blev ellers kasseret, da de ikke mente, at jeg kunne holde til det fysisk! What??, skriver Tina på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Dovne Robert skal overleve i 'Robinson Ekspeditionen'

Programmet mister en vinder

Den veltrimmede Tina er ikke i tvivl om, hvad den kommende sæson af 'Robinson' mister ved ikke at have taget hende med.

- De mister helt klart en pige, der vil gå direkte efter titlen! Jeg ville overraske med min fysik. Jeg ville ikke være bange for at blive set som en konkurrent, men jeg ville fortsætte med at kæmpe så meget, jeg kan! Det er jo et spil, så taktikken ville jeg værne om, for ellers kommer man sgu ikke langt, siger Tina til Realityportalen.dk.

Tina ville desuden have bidraget med lidt drama, hvis der var nogen af de andre deltagere, der gik hende på.

- Jeg er aldrig bleg for at sige min mening, og det kan til tider skabe et par diskussioner. Så hvis en person virkelig gik mig på dernede, så ville jeg ikke kunne dy mig, og personen ville absolut få det at vide. Ofte bliver vi rapkæftede mennesker sat i bås, som nogle, der bare gerne vil høres. WRONG, vi har bare svært ved at være overfladiske! Alt i alt mister de en deltager, som havde store chancer for at vinde!

LÆS OGSÅ: Camilla venter sit syvende barn

'Robinson' er en drøm

Selv om Tina ikke syner af meget med sine 1,63 meter, så er hun overbevist om, at hun kunne have overlevet på en øde ø.

- Jeg har seriøst siden programmets start tilbage i 1998 haft en uhyrlig stor trang til at melde mig og udfordre mig selv to the max! Jeg er et af de største konkurrencemennesker, man kan finde på denne jord. Derudover elsker jeg at udfordre min fysik og hele tiden overraske mig selv positivt, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg er sikker på, at man kan meget mere, end man i virkeligheden kan. Derfor synes jeg, at 'Robinson' er den oplagte mulighed for at teste sine egne grænser. Det sociale aspekt er også en kæmpe udfordring på det psykiske plan. Jeg ved, at det kan være hårdt at omgås de samme mennesker 24/7, og vi kan ikke alle være bedste venner, men alt det er en udfordring.

LÆS OGSÅ: Diva-Maria: Ville gerne have Julie ud

Ville elske at vinde over en mand

Mange reality-deltagere har den store pengepræmie som mål, men ikke Tina. For hende er det spillet og udfordringerne, der lokker.

- Den ultimative survivor, det er lige mig. Den meget indbydende pengepræmie er jo et plus. Men det ville ikke være for pengene, jeg tog af sted, men for udfordringens skyld. Hvor tit ser man lige stærke kvinder i 'Robinson'? Det ville fryde mig at vinde over en mand i en fysisk dyst, men det må jeg så gøre herhjemme i stedet.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.