Skuffet 'Paradise'-finalist: Forrådt af særligt to deltagere

Han var så tæt på målstregen, men det var ikke godt nok. Og særligt to af paradisoerne er Patrick skuffet over.

Patrick Weber måtte se sig slået på målstregen, da Anne K og Nikolaj med nød og næppe vandt over ham og Léa. De trak nemlig den sidste stemme fra Lukas, ingen ellers vidste, hvor ville gå hen.

- Ja, af alle mennesker er det jo Lukas, der står som den sidste, fnyser Patrick, da Realityportalen fanger ham til finaleevent.

LÆS OGSÅ: Anna i smertehelvede: Det gør ufattelig ondt

Han fortsætter:

- Han har truffet så mange hovedløse beslutninger gennem hele sæsonen, og han fatter jo ikke noget. Han smed sin bedste vens partner ud, gav mig dødningehovedet og var ved at smide Jonas ud. Men det er faktisk ikke ham, jeg er mest skuffet over.

- Jeg er klar mest skuffet over Monique og Jonas. Monique havde jeg lige reddet to dage før, da jeg fortæller hende, at Jamie har lagt planer om at få hende smidt ud. Og Jonas havde altid stået i modsatte gruppe af Nikolaj, og de har ikke spillet sammen. Så jeg var skuffet over deres stemmer.

LÆS OGSÅ: Årets 'Paradise'-finale er HELT anderledes end de foregående

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nikolaj var ikke en værdig vinder

Ikke desto mindre ender det altså med, at Anne K og Nikolaj vinder. Præmien, derimod, kan Patricks partner, Léa, prale af at være den største vinder af, da Anne K smed kuglen på 200.000 og i forvejen havde udpeget Léa som den, der skulle have det resterende beløb. Og det synes Patrick er helt okay.

- Jeg har set rigtig meget 'Paradise', og jeg synes ikke, man er værdig, når man ryger ud og kommer ind igen. Nikolaj var en god spiller, men ham og Anne K havde jo ikke stået sammen fra dag ét, som de blev ved med at sige. Han røg jo ud og var væk i to-tre uger, før han blev sat ind i spillet igen. Og havde jeg ikke valgt Anne K frem for Klaudia, så havde Nikolaj ikke haft en partner at komme tilbage til.

LÆS OGSÅ: Bendtner i hård udmelding: Mine kvinder har én ting tilfælles

Ville have gjort som Anne K

Havde Patrick været heldig at ende på den røde løber belagt med de høje guldbeløb, ville han have gjort præcis det samme som Anne K. Bare langt tidligere.

- Jeg ville have smidt den på 50.000, så snart tiden gik i gang. Og så ville jeg have valgt Mathias som den, der skulle have det resterende beløb, for så ville vi dele alle 500.000 kroner, fortæller Patrick og fortsætter:

-  Mathias er den eneste, jeg ikke ville have smidt kuglen på. Han var min absolut bedste kammerat derinde. Havde jeg stået overfor Léa, havde jeg smidt den på 250.000-300.000, tror jeg.

LÆS OGSÅ: Monique om forholdet til Jamie: Sådan har vi det i dag