Skuffet 'Paradise'-deltager: Jeg havde regnet med at få en masse følgere

Miranda havde som flere andre tilmeldt sig programmet for at få flere følgere på de sociale medier, men det er langt fra tilfældet.

Som det også var tilfældet for den seneste sæson af 'Ex on the beach' og det nye program 'True Love', så høster nye realitydeltagere langt fra så stor en følgeskare, som man gjorde før i tiden, når man deltog i et realityprogram.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i babylykke

Selvom det dalende antal følgere har været en tendens i noget tid efterhånden, så er Miranda, der deltog i den seneste sæson af 'Paradise', skuffet over, at hun ikke fik flere nye følgere, end hun gjorde. Hun havde nemlig 3.260 følgere på Instagram, inden programmet blev sendt, og i skrivende stund har hun 7.962.

- Jeg havde regnet med at få en masse følgere, efter jeg havde været med. Som alle nok ønsker, har de nok også tilmeldt sig for at få en masse følgere, og det har vi desværre ikke fået, så det er lidt øv. Jeg er faktisk meget skuffet, fortæller hun til Realityportalen, da vi møder hende til finaleeventet på årets sæson.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche bedraget: Trekantsdrama

Det er dog ikke det eneste ved sæsonen, som Miranda er skuffet over.

- Jeg er skuffet over, at produktionen ikke har brugt særlig mange penge på promovering. De kunne godt have promoveret os flere forskellige offentlige steder, fortæller hun og tilføjer:

- Jeg er også mega skuffet over konceptet også. Ikke at det er dårligt, det er bare ikke noget for mig, og det er ikke noget, jeg vil gøre igen.

LÆS OGSÅ: Efter beskyldninger om dyremishandling: Nu reagerer Christopher

Miranda har dog også lagt mærke til et meget specifik problem, som kun måske den skarpeste seer har set.

- Jeg er overrasket over underteksterne og den måde, de har skrevet oversættelsen på. Der var nogen, der ikke kunne stave og sådan, og jeg tænkte, “hvad sker der her”. Nogle gange, når folk siger noget, er det slet ikke det, der står. Jeg ved ikke, hvad der er gået galt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor dropper Lise Rønne sit job