Nicoline fra 'True Love' Danmark (foto: Anthon Unger)
Nicoline fra 'True Love' Danmark (foto: Anthon Unger)

Skuffet over 'True Love': Det var kedeligt

Utroværdig løgnedetektor, kedelige sandhedsceremonier og dårlig stemning mod produktionen. Nu fortæller 'True Love'-deltageren Nicoline om sine oplevelser i programmet.

'True Love' havde sin store finale i sidste uge. Her endte det for Marcus og Nicoline med to røde svar, da de fik stillet spørgsmålet om, hvorvidt det var ægte kærlighed mellem dem.

Og røde svar må siges at være et kendetegn for programmet. Sandhedsceremoni efter sandhedsceremoni har vi set, hvordan deltagerne har fået røde svar fra løgnedetektoren, og derefter været uforstående over for det. De følte nemlig selv, at de talte sandt, og hver gang kom de frem til, at svarene måske var et udtryk for noget, de ikke vidste om sig selv.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nicoline og Kira leger "To sandheder og en løgn"...

LÆS OGSÅ: 'True Love'-stjerne har fundet kærligheden

For nogle resulterede sandhedsceremonierne i tårer og tvivl. Men for Nicoline var de svar, hun fik, ikke noget, hun tog særlig seriøst.

- Jeg synes, at mange overreagerede voldsomt meget på løgnedetektoren. Jeg tror, at folk glemte, at den ikke er 110% sikker, tværtimod. Ens puls bliver højere, når man er nervøs, ergo har dette også indflydelse, som så mange andre ting har i den. Den kan ikke skelne mellem angst, nervøsitet og løgne, så generelt tog jeg bare ikke løgndektoren og dens svar særlig tungt, fortæller hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg: Sådan er det at møde deltagerne efter 'Robinson'

Nicoline tog en beslutning med sin partner Marcus om, at løgnedetektorens svar ikke skulle være afgørende for deres relation.

- I forhold til løgndetektoren tror jeg bare generelt, at jeg var rimelig cool omkring den, i modsætning til visse andre i villaen. Marcus og jeg tog et aktivt valg hver gang om, at uanset hvad den viste, så skulle det ikke ødelægge noget. Vi er voksne mennesker, som kan snakke stille og roligt om tingene i så fald, det behøver slet ikke blive så dramatisk, som andre gjorde det til, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Nicoline tvunget til at afsløre utroskab efter 'True Love'

Dårlig stemning mod produktionen

Til sandhedsceremonierne var det dog ikke alle svar fra deltagernes besøg hos løgnedetektoren, der kom med, og produktionens valg om, hvilke der skulle vises i den sidste ceremoni, faldt ikke i god jord hos Nicoline.

- Ved sidste sandedsceremoni var der enormt dårlig stemning fra Marcus og mig til produktionen. Vi var enormt pissed over de spørgsmål, som kom med, da vi ikke synes, de var særlig relevante for, hvor vi stod i vores relationer på daværende tidspunkt. I løgnedetektoren fik vi spørgsmål, som om vi virkelig er forelskede i hinanden, og det måtte vi aldrig få svaret på til den sidste sandhedsceremoni, fortæller en frustreret Nicoline og fortsætter:

- I stedet valgte de at vise de "kedelige" spørgsmål i stedet for dem, som rent faktisk kunne havde hjulpet os og også forberedt os bedre til finalen. Jeg synes, det var en fed oplevelse, men det er også ærgerligt, at løgnedetektoren ikke blev brugt noget mere til at riste os, synes jeg. Jeg var enormt skuffet over, hvor kedelige sandhedsceremonierne faktisk var.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-vindere afslører: Derfor løb vi med sejren

Lille beløb på højkant

I finalen var det kun det nyeste par i villaen, der kunne præstere at få grønne svar, så derfor måtte Nicoline og Marcus gå hjem uden penge i hænderne. Men for Nicoline var pengene en ligegyldig gevinst.

- For mig havde jeg allerede vundet, da jeg stod i finalen. Jeg opnåede det, jeg tog til villaen for, nemlig at finde kærligheden. Gevinsten var jeg helt fra start ligeglad med, det ses også allerede i første afsnit, hvor jeg nævner, at hvis jeg finder kærligheden, har jeg vundet. Marcus var min gevinst! Jeg gik aldrig op i den kvarte million, forklarer reality-deltageren og afslutter:

- Strengt taget synes jeg faktisk, at det var et ret lille beløb, der var på højkant, så det var aldrig noget, jeg tænkte nærmere over.

LÆS OGSÅ: Ingen følgere på Instagram: Var 'True Love' et flop?