Skuffet Nicolas: Jeg har spillet spillet

Nicolas har haft taktikken i fokus på 'Paradise Hotel', men nu er det slut.

Dag to i finaleugen blev endestationen for den helt store taktikker på 'Paradise Hotel'. I bedste stil har Nicolas lavet taktik med samtlige på hotellet, men i virkeligheden har han aldrig spillet sammen med andre end sig selv og Sandra. Men i går opdagede Nicolas, at de andre var gået imod ham og derfor langt fra spillede sammen med ham.

- Midt på dagen kunne jeg mærke, at der var noget helt galt. Det, folk sagde, hang slet ikke sammen! Så derfor begyndte jeg at trække folk til side for at høre, hvad de havde at sige, fortæller Nicolas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Her er taktikken bag Jacks dobbelte partnerskift

Er ikke i position til at være sur

Nicolas' plan på hotellet har fra start været at spille spillet og ende i finalen. Sidste punkt skulle dog ikke gå i opfyldelse, men alligevel er han glad for sit ophold, og måden det er forløbet på.

Med min spillestil og den måde jeg har spillet på, så kan jeg ikke tillade mig at være skuffet over nogen. Om nogen har jeg spillet spillet, så jeg er squ ikke rigtig i position til at være sur, siger Nicolas og tilføjer:

- Hvis jeg skal være skuffet over en, så er det mig selv. Jeg er skuffet over, at jeg ikke kunne få Stine til at fatte, hvad der foregik. Tak for kampen alle - det var en fornøjelse!

LÆS OGSÅ: Miss Paradise i stor fare

Var meget usikker

Nicolas var udmærket klar over, at Rasmus ville gøre alt for at få ham ud, og derfor gik han all-in på at overbevise Stine om, at hun skulle støtte ham.

- Jeg fortalte hende, at de andres argument med at få en stærkt spiller (Nicolas, red.) ud er fint nok. Men så snart jeg ryger ud af hotellet, så kan Stine ikke stole på Rasmus. Så vil han sælge hende fremfor Sandra.

Selv om Nicolas gang på gang har vist, at han kan overbevise de fleste, så lykkedes det ikke at overbevise Stine, og det betød enden på hans 'Paradise'-eventyr.

LÆS OGSÅ: Årets par jubler: Derfor vandt vi

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.