Foto: TV3
Foto: TV3

Skuffet Anna: Jeg var dømt ude på forhånd

Anna fik den hårdeste konsekvens at mærke, efter hun havde smidt Christopher ud af 'Paradise Hotel' - hun overlevede nemlig ikke at blive sat i fare.

Anna var lykkelig, da Martin tjekkede ind på 'Paradise Hotel' for anden gang, men lykken varede kort - for i går måtte Anna nemlig forlade hotellet for anden gang. I torsdags valgte Anna Martin som sin partner fremfor Christopher, og det fik Christopher til at sætte hende i fare sammen med Nathja.

- Måden jeg røg ud på er så unfair. Det er så latterligt. Jeg synes, at jeg havde fortjent at være der mere end Nathja, siger Anna til Realityportalen.dk.

Med den afgørende stemme sendte Rasmus Anna hjem til Danmark.

LÆS OGSÅ: Martin om 'Paradise'-genopstandelsen: Surrealistisk!

Nicolas ødelagde 'Paradise'-drømmen

Da Anna og Nathja blev sat i fare, var de begge klar over, at det gjaldt om at hente stemmer fra de andre deltagere. Og derfor gik Anna all-in på at få de andres opbakning.

- Jeg påvirkede alt det, som jeg kunne. Folk var på min side, men så blandede Nicolas sig. Nicolas sagde til Rasmus, at uanset hvad så skulle de vælge Nathja fremfor mig. Så jeg var ude på forhånd. Jeg ved ikke, om folk følte sig truet af mig, fordi jeg havde to stærke fyre på min side i Stolle og Martin., forklarer hun og tilføjer:

-  Nicolas er en rigtig sød og rar fyr, og så er han virkelig god til at spille spillet.

LÆS OGSÅ: Malene: Jeg kommer aldrig til at stole på Anna

Ser Martin hver dag

Fra Martin røg ud, til han kom ind igen, har hun savnet ham. Derfor var Martin absolut også den sværeste at sige farvel til.

Det var svært at sige farvel til Martin, for jeg havde jo lige fået ham tilbage. Men nu ser jeg ham jo hver dag, siger hun med et grin.

Selv om Anna er glad for Martin, som hun bor sammen med, så afviser hun, at de er kærester.

- Vi ser hvad, der sker, men vi er glade for hinanden.

LÆS OGSÅ: Christopher efter 'Paradise'-exit: Martin manipulerede Anna

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.