Skuespillervennerne fra 'Tinka' hepper på Albert: Han kommer langt

Josefine, der spillede Tinka, og Rosita, der spillede Alberts lillesøster Astrid, sidder begge klar i salen under aftenens 'Vild med dans' for at heppe på deres ven Albert, som de har kendt siden 2017, hvor de optog 'Tinkas juleeventyr' for første gang.

Josefine Højbjerg og Rosita Gjurup fra julekalenderen 'Tinka' er begge rejst helt fra Bornholm for at støtte deres ven Albert Rosin Harson.

- Vi glæder os meget til at se det rigtigt og ikke bare på fjernsynet. Han er så god, vi er meget stolte, fortæller Josefine, der har set mange af afsnittene sammen med Rosita på solskinsøen.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem ryger ud af 'Vild med dans'

Begge piger har tiltro til, at deres gode ven får en god placering i konkurrencen.

- Jeg er 100% sikker på, at han kommer langt. Han er sgu god til det hele, så jeg forventer bestemt, at han kommer langt, fortæller Josefine, mens Rosita nikker.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

Derfor danser Josefine ikke selv

Mange har måske tænkt, at hvis der skulle en skuespiller med fra julekalenderen 'Tinka', så skulle det være Josefine, men hun er faktisk slet ikke blevet spurgt, om hun ville deltage.

- Jeg tror muligvis, at man skal være over 18, og jeg er kun 17, fortæller Josefine, der ikke er afvisende for at medvirke til næste år, hvis hun bliver spurgt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Det skal parrene danse i aftenens 'Vild med dans' halloween

- Det ser ud til, at de har det rigtig sjovt alle sammen, så det vil jeg ikke afvise, fortæller skuespilleren fra 'Tinka', der dog ikke har udset sig en danser, hvis muligheden skulle melde sig.

- De virker alle så søde, så der er ikke nogen, hvor jeg tænker, at det er bedre end det andet, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Blev først snydt: Sådan opdagede Amalie graviditeten

Klar på mere 'Tinka'

Både Josefine og Rosita er begge i gang med mere skuespil, og får de mulighed for at lave en sæson 3 af 'Tinka', så står de begge klar.

- Jeg ville lave 50, hvis jeg fik lov, fortæller Josefine, og Rosita er meget enig.

LÆS OGSÅ: UH! 'Vild med dans'-stjerne er gravid

- Bestemt, det er så hyggeligt, tilføjer Rosita, der i dag er 12 år og går i sjette klasse.

Ingen af pigerne har hørt rygter om en tredje sæson af 'Tinka', men de står altså begge klar, hvis telefonen ringer med en rolle.

LÆS OGSÅ: Børnevært Mille Gori skifter karriere