Skuespiller og tv-vært Dar Salim er blevet gift

Dar Salim viser stolt bryllupsbilledet frem på Instagram.

Skuespiller og tv-vært Dar Salim, 43, er blevet gift, det offentliggør han på Instagram med et billede af ham og sin hustru iført en smukt hvid brudekjole.

- HUN SAGDE JA, skriver Dar til opslaget, hvor han har et stort smil på læberne.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor vandt Thalia ikke ‘Stjerner i trøjen’

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Dar Salim (@darsalim1)

Hvem, der er den heldige udkårne, er svært at se, da Dar har valgt at offentliggøre et billede, hvor hans hustru står med ryggen til. Mere end 4000 har i skrivende stund liket opslaget, og mere end 100 har ønsket tillykke.

Overfor B.T. forklarer Dar Salim, at han ikke havde forudset de reaktioner, som opslaget ville afføde.

- Sonja Richter og jeg er blevet filmgift. Jeg lagde bare et billede ud fra settet i dag, og det gik lidt amok, inden jeg nåede at afmelde den, forklarer skuespilleren til B.T.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig: Derfor hylder Lene Beier kun andenpladsen

Blandt de mange lykønskninger i opslaget er en hilsen fra Kevin 'Bro' Andreasen, som kender Dar fra optagelserne til 'Stjerner i trøjen', hvor Bro var deltager og Dar Salim var vært med Jacob Riising.

- Stort tillykke. Alt godt jeres vej, skriver Bro til opslaget.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Har stadig noget af Mopper

Værterne Dar Salim og Jacob Riising (Foto: Per Arnesen)
Værterne Dar Salim og Jacob Riising (Foto: Per Arnesen)

Dars næste skuespillerrolle er for nylig blevet offentlig. Dar skal spille hovedrollen i den første dansksprogede Netflix spillefilm 'Kærlighed for voksne', hvor Dar skal spille sammen med Sonja Richter.

'Kærlighed for voksne' er en thriller fyldt med en masse uventede drejningerog hvor intet er, som det ser ud til. På overfladen ligner det, at Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter) har det hele. De lever det perfekte liv med deres søn, der lige er blevet erklæret rask efter en langvarig og alvorlig sygdom. Deres fremtid ser endelig lys ud, men til en fest i Christians iværksætterfirma ser Leonora sin mand med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins).

LÆS OGSÅ: Iværksætter Sarah Louise afslører ny stor satsning

Kærlighed for voksne (Foto: Andreas Bastiansen)
Kærlighed for voksne (Foto: Andreas Bastiansen)