Skruk Christiane drømmer om flere børn

Tv-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller drømmer om en hel søskendeflok til sønnen Constantin.

På de sociale medier ser hun ud til at klare livet som mor til perfektion, men hvordan Christiane Schaumburg-Müllers tilværelse ser ud bag facaden, holder tv-værtinden normalt for sig selv.

Onsdag aften kunne fans og nysgerrige danskere dog få lov til at komme lidt tættere på den blonde iværksætter, da Christiane Schaumburg-Müller gik live på Facebook for sit livsstilsmedie ChriChri.

LÆS OGSÅ: Christiane overrasket fremmed mand i soveværelset

Under temaet "at blive mor" kunne interesserede stille spørgsmål direkte til "Vild med dans"-værten, som svarede så ærligt, hun kunne.

I videoen afslørede Christiane Schaumburg-Müller blandt andet, at hun og rapperen Liam O'Connor, der blev forældre til sønnen Constantin i september 2016, drømmer om flere børn i fremtiden.

- Det vil jeg vildt gerne. Jeg kommer selv ud af en søskendeflok, og jeg synes, den største gave, jeg kan give min søn, er søskende, fortæller hun i videoen.

- Liam havde håbet på irske tvillinger - altså børn, hvor der kun er et år imellem. Det kommer ikke til at ske, for den tid er gået. Men vi vil gerne have tre børn, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.

Tv-værtinden blev mor som 34-årig, og tilsyneladende blev hun ikke gravid i første hug.

- Jeg er jo lidt oppe i årene, så let har det i hvert fald ikke været, lød svaret fra Christiane Schaumburg-Müller, da hun blev spurgt ind til sin graviditet.

"2900 Hapiness"-skuespillerinden fik derudover fortalt, at hun ikke ammer, at hun har en barnepige til at hjælpe sig i hverdagen, og at hun ikke har ændret sig synderligt, efter at hun er blevet mor.

Se hele Christiane Schaumburg-Müllers livevideo her:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor har født tvillinger

LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos ring 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.