Skal Fie Laursen være med i ny sæson af 'Forsidefruer'?

Rygterne om, at Fie Laursen er ny frue i 'Forsidefruer', har svirret længe, og nu kommenterer Fie selv rygterne.

Normalt er det Amalie, Janni, Tina, Sarah Louise, Jackie og Gunnvør, vi følger, når 'Forsidefruer' har været sendt på TV3, men rygterne har svirret på forskellige sociale medier, og flere har spekuleret i, om Fie Laursen bliver ny frue i 'Forsidefruer' på TV3. Intet har været af- eller bekræftet, men nu tager Fie bladet fra munden på sin blog og kommenterer rygterne.

- Jeg elsker at se programmet, men rygtet er desværre ikke rigtigt! Der var nogle fans på Instagram, der havde skrevet i morges, de havde læst det på Jodel, og at de glædede sig, så der er jeg ked af at skuffe jer, men jeg er ikke med i programmet, skriver Fie Laursen, der dermed afkræfter, at hun er med i den nye sæson 'Forsidefruer'.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

Fie mener dog selv, at hun ville passe glimrende ind i et format som 'Forsidefruer'.

- Jeg synes det er lidt sjovt, at folk tror det, fordi kigger man på de kvinder der er med, så er de jo mødre og ældre end mig – så selvom jeg er på forsiderne og har succes med et luksus liv, så ville det slet ikke være oplagt at have mig med i programmet, skriver Fie.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører angst-lidelse

Hun afslører dog i blogindlægget, at hun skal være med i nogle nye programmer i år 2018, og selvom Fie ikke har bekræftet over for Realityportalen, så er der rigtig meget, der peger i retning af, at vi får hende af se i den nye sæson af 'Divaer i junglen'. Derudover er det bekræftet, af Fie endnu engang tjekker ind på 'Paradise Hotel', men det går hende, ifølge Realityportalens oplysninger, ikke særlig godt.

Du kan læse resten af Fie indlæg her.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-Jackie er blevet skilt

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’