Skal du med til Mexico? 'Paradise' søger nye deltagere

Er du klar på dit livs oplevelse med masser af gang i den og uventede udfordringer? Så læs med her. 'Paradise' søger nemlig deltagere til en tredje sæson.

Første sæson af det nye 'Paradise'-format løber netop nu henover skærmen. Og som mange 'Paradise'-fans nok har lagt mærke til, så er konceptet blevet lavet om. Programmet har nu større fokus på venskaber, mangfoldighed og god stemning fremfor hård taktik, sex og druk.

LÆS OGSÅ: Ærlige 'Paradise'-Damien: Deler stor hemmelighed om sin seksualitet

Og meget tyder på, at omlægningen af programmet har været en succes. Mastiff og Viaplay søger nu nye deltagere til en tredje sæson af det populære realityprogram.

For at søge, skal du gerne have noget på hjertet, ikke være bange for at dele ud af dig selv og dine holdninger, være nysgerrig af person, komme fra hvilket som helst sted i Danmark, se ud lige præcis, som du selv har lyst til og vil prøve kræfter med svære dilemmaer og uforudsigelige opgaver i Paradise.'
Castet til sæson 1 af 'Paradise'. (Foto: Anthon Unger)
Castet til sæson 1 af 'Paradise'. (Foto: Anthon Unger)
Så er du klar på at dele din måde at tænke på, dele din store personlighed og dit syn på verden, så er det dig, de søger.
Lyder det som noget for dig, kan du tilmelde dig lige her.